Johns PKI / Splasnews.com / STELLA Pictures / AOP
12:41 - 22.01.2021 / musiikki / Findance
Sabrina Carpenter julkaisi uuden singlen Skin - vastine Olivia Rodrigo -hitille drivers license?

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Sabrina Carpenter on julkaissut uuden singlen Skin.

Carpenter teki loppuvuodesta levytyssopimuksen maineikkaan Island Recordsin kanssa. Kappale on ensimmäinen julkaisu uuden levy-yhtiön kautta.

Skin-single on herättänyt sosiaalisessa mediassa huomiota maailmanlaajuisesti viime yönä. Kappaleen huhutaan olevan vastine kaksi viikkoa sitten julkaistulle Olivia Rodrigon Spotify-ennätyksiä rikkoneelle drivers license -singlelle. Carpenterin ja Rodrigon arvellaan olleen ihastuneen ja tapailleen High School Musical: The Musical - The Series -sarjassa niin ikään näytellyttä Joshua Bassettia. Kolmiodraama on valmis.

21-vuotias Carpenter nousi alun perin tähteyteen Disney-sarjoista. Suomessa hänet muistetaan parhaiten kesällä 2017 hitiksi nousseesta Thumbs-kappaleesta, jota on streamattu lähes tuplaplatinan verran. Thumbs oli myös sadan soitetuimman radiobiisin joukossa useita viikkoja. Sabrina on julkaissut jo neljä studioalbumia ja esiintynyt omien keikkojensa lisäksi muun muassa Ariana Granden kiertueen lämppärinä.

Sabrina Carpenter on suosittu myös sosiaalisessa mediassa. Hänellä on tällä hetkellä Instagramissa yli 24 miljoonaa seuraajaa.

Kuuntele Skin Spotifyssa alla: