Nikotiinipussit.com
18:10 - 15.01.2021 / viihde / Findance
Nikotiinipussit auttavat eroon tupakasta - tupakaton nikotiininuuska on nyt tilattavissa Suomeen!

Tiesitkö tämän: Nikotiinipusseja voi nyt tilata laillisesti Suomeen! Artikkeli tehty yhteistyössä Nikotiinipussit.comin kanssa.

Varsinkin tupakoitsija itse tietää, kuinka savuttelun lopettaminen voi olla todella hankalaa. Joko sinä olet kuullut nikotiinipusseista? Viime aikoina nikotiinipusseista on tullut ehkäpä suosituin tapa lopettaa tupakointi!

Klikkaa tästä tilaamaan

Mutta eikös niiden tilaaminen ole ongelmallista, jopa laitonta?

Ei ole! Nikotiinipusseja voi nyt tilata täysin laillisesti Suomeen. Siitä on nyt olemassa Tullin faktaa. Markku kokeili ja yllättyi, lue lisää alta:

Nyt täysin laillista!

Nikotiinipusseja voi siis nyt tilata täysin huoletta. Nikotiinipussit.com on erikoistunut nikotiininuuskan eli tupakattoman nuuskan eli nikotiinipussien maahantuontiin. Nikotiinipussit.com noudattaa tarkoin Tullin ohjeita ja määräyksiä.

Mitä niissä sanotaan?

Nikotiinipussi ei saa sisältää tupakkaa ja tuotteen nikotiinipitoisuuden tulee olla alle neljä milligrammaa per annospussi. Tuotteen pitää myös tulla Suomeen ETA-alueelta. Tällöin se lasketaan itsehoitotuotteeksi eli korvaushoidoksi tupakasta vieroittumiseen.

38-vuotias Markku kokeili tilaamista Nikotiinipussit.comista ja yllättyi:

-On pitänyt lopettaa röökaaminen jo pitkän aikaa, ja nyt sitten päätin kokeilla. Kuulin nikotiinipusseista, mutta ajattelin tilaamisen olevan jotenkin riskialtista ja suorastaan laitonta, Markku kertoo.

Tarkkana kannattaa toki olla. Monissa tuotteissa ei ole tarkkoja tietoja ja kuluttaja ottaa riskin, joka voi päättyä ongelmiin ja rikosepäilyyn. Nikotiinipussit.comista sen sijaan kaikki tuotetiedot löytyivät säntillisesti ja Markkukin saattoi luottaa siihen, hänen tilaamansa tuotteet todella tulevat perille, ja homma menee tismalleen lain mukaan.

-Minulle nuuskapussit osoittautuivat loistavaksi apuvälineeksi, sillä tupakalla käymiseen meni työpäivinä jopa tunti aikaa, Markku kertoo.

-Pomokin on nyt hyvin tyytyväinen. Ja vaimo toteaa, että vaatteet eivät enää haise.
Markku tilasi enimmän sallitun määrän eli 108 rasiaa, joka on kolmen kuukauden itsehoidoksi laskettava määrä.

Nikotiinipussit toimivat

Nikotiinipussit on korvaushoitona tehokas ja nykyaikainen tapa lopettaa tupakointi. Ne ovat jo selkeästi suositumpi keino kuin nikotiinipurukumit ja muut vastaavat tuotteet.
Nikotiinipussien käyttöön voi liittyä edelleen jonkinlaista stigmaa, sillä toki niitäkin voi joku käyttää väärin. Tarkoituksena on kuitenkin tupakan aiheuttamien ongelmien poistaminen ja asteittainen vierottuminen.

Ylilääkäri Pauliina Ikäheimo Fimeasta on sanonut suoraan, ettei myyntiluvan haltijan vastuulle kuulu se kuinka itsehoitolääkettä kotona käytetään.

-Minulle nikotiinipussi oli erinomainen keino lopettaa tupakointi. Tupakoimiseen liittyy traditioita ja tapoja. Mennään röökille ennen töitä, ruoan jälkeen, ”kun on saatu tämä homma tehdyksi”. Olen pystynyt lopettamaan, koska nikotiinipussin kanssa tällaista sosiaalista toimintaa ei tapahdu, ja ajan myötä sosiaalinen ja fyysinen riippuvuus helpottaa. Tietenkin pitää pyrkiä käyttämään tuotetta asteittain vähemmän, sanoo Markku.

Mitä Tulli tarkalleen sanoo nikotiininuuskasta?

Tullin sivuilta voit lukea, että nikotiininuuska on nikotiinia sisältävä annospussi. Suomessa nikotiininuuska luokitellaan nikotiinipitoisuuden perusteella lääkevalmisteeksi, joko luvallisesti markkinoilla olevaksi itsehoitolääkkeiksi tai reseptilääkkeeksi. Itsehoitolääkkeen nikotiinipitoisuus on enintään 4 mg annospussia kohden (päiväannos 96 mg). Yli 4 mg nikotiinia sisältävät nuuskat vaativat lääkereseptin.

ETA-alueelta molempia voi tilata kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän, käytännössä 108 rasiaa.

Tulli teki viime vuonna sadoittain nikotiiniannospusseihin liittyviä haltuunottoja. On siis erittäin tärkeä tietää miten toimitaan laillisesti.

Jätä asia Nikotiinipussit.comin huoleksi – ja kaikki sujuu kuten pitääkin!

Klikkaa tästä tilaamaan!

Nikotiinipussit.com