Nacon
12:10 - 17.01.2021 / pelit / Findance
Werewolf the Apocalypse - Earthblood sai mielenkiintoisen esittelyvideon

Werewolf the Apocalypse - Earthblood -toimintaroolipeli perustuu arvostettuun pöytäroolipeliin ja sen taustalla olevaan World of Darkness -pelimaailmaan.

Pelistä on nyt julkaistu sen taustoja valottavan videosarjan ensimmäinen osa, jossa pelintekijät selventävät pelin taustatarinaa, pelimaailmaa ja sen keskeisiä hahmoja. Videon voi katsoa artikkelin alla.

Ympäristöä ja puhdasta luontoa puolustavien ihmissusien ja ahneen Endron-yhtiön välisestä kamppailusta kertova Werewolf the Apocalypse - Earthblood on kiehtova tarina rahanahneiden ihmisten ja yliluonnollisten olentojen kohtaamisesta. Toimintaroolipelin keinoin kerrottava tarina tuo vaikuttavat ihmissudet eri muodoissaan mukaan toimintaan ja vastaansa ne saavat sekä ammattisotilaita että robottimaisia sotakoneita. Ainutlaatuinen pelimaailma, upeat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät taisteluineen tekevät pelistä jännittävän ja mieleenpainuvan kokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen synkässä ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa.

Peli ilmestyy 4. helmikuuta 2021 PC:lle, PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle ja Xbox Onelle.

Katso esittelyvideo alla: