Elisa Viihde Viaplay
11:10 - 28.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay aloittaa 31.1. uuden alkuperäissarjan Mister8 - mukana mm. Krista Kosonen, Pekka Strang ja Chike Ohanwe
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Elisa Viihde Viaplay aloittaa 31. tammikuuta uuden alkuperäissarjan Mister8, jota tähdittävät mm. Krista Kosonen ja Pekka Strang.

Mister8 on tumman huumorin ja juonittelun sävyttämä kahdeksanosainen sarja Mariasta (Krista Kosonen), jolla on mies jokaiselle viikonpäivälle.

Kososen roolihahmon, Marian huomiosta kilvoittelevien näyttelijöiden kaartiin kuuluvat Pekka Strangin lisäksi Amir Escandari, Chike Ohanwe, Olli Rahkonen, Joonas Saartamo, Ville Tiihonen, Jari Virman ja Elias Westerberg.

Kahdeksanosaisen, tummaa huumoria ja juonittelua sisältävän, Mister8-alkuperäissarjan on käsikirjoittanut Vesa Virtanen. Sarjan idea syntyi tuottaja Jani Pösön ja Jussi-palkitun ohjaajan Teemu Nikin yhteistyönä. It’s Alive Films -tuotantoyhtiötä pyörittävän kaksikon aiempiin yhteistöihin lukeutuvat muun muassa Venla-palkitut #lovemilla ja Sekasin -tv-sarjat sekä Nimby-elokuva.

– Oli hauska hetken olla Marian saappaissa pyörittelemässä kahdeksaa miestä. Kokemus opetti itsestäni sen, että olen kohtalaisen tylsä ja perinteinen mitä tulee parisuhteisiin. Olen halunnut tehdä Teemu Nikin kanssa töitä ja projekti oli juuri niin erikoinen kuin häneltä odotinkin. Oli mahtavaa, virnistää Krista Kosonen.

– Monen mustan komedian jälkeen halusin tehdä mustavalkoisen sellaisen, ja lopputulos saattaa olla vuosikymmenen tyylikkäimpiä komedioita, ohjaaja Teemu Nikki pohtii.

– Saattaa olla, että kyseessä on ensimmäinen suomalainen neo noir -komedia, kommentoi tuottaja Jani Pösö.

- Mister8 on tavanomaisesta poikkeava rakkaustarina, ja se täydentää hyvin monipuolista alkuperäissarjavalikoimaamme. Sarjatarjontamme laajeni kertaheitolla joulukuussa kun Elisa Viihde ja Viaplay yhdistyivät yhdeksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluksi. Yhdestä palvelusta löytyvät nykyisin suositut alkuperäissarjat Hollywood-uutuudet, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia, kertoo Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Katso Mister8-traileri alla: