Universal Music
13:10 - 16.12.2020 / musiikki / Findance
Heli Sutela vierailee Mariska-musiikkivideossa Tapaninpäivä - Jaakko "JS16" Salovaara tuotti biisin
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Uudelta Vain elämää -tuotantokaudelta tuttu Mariska julkaisi marraskuun lopussa uransa ensimmäisen joulualbumin Navidadii. Levy pitää sisällään yhdeksän erilaista, perinteistä poikkeavaa joululaulua. Kokonaisuudella nautitaan muun muassa hehkuviiniä, haaveillaan stressittömästä joulusta ja heittäydytään twerkkaamaan.

Albumilta löytyy myös tanssittava pikkujoulubiisi Tapaninpäivä, johon on nyt julkaistu hauska musiikkivideo. Videon voit katsoa artikkelin alla.

Tapaninpäivä on hyväntuulinen kappale stressittömyydelle sekä kaikenlaisen jouluhössötyksen vastustamiselle. Samaa kaavaa noudattaa myös itse musiikkivideo, jossa kotirouvia esittävät Mariska ja näyttelijä Heli Sutela yrittävät selviytyä joulun pitkästä to do -listasta suhteellisen löysin rantein.

”Elämässä on aika paljon stressiä ympäri vuoden noin muutenkin, joten voisiko joulua ajatella hieman enemmän vasurilla vedellen? Riittäisikö semmoinen sinnepäin -tyylinen ratkaisu?”, Mariska avaa kappaleen tematiikkaa.

Heli Sutela oli Mariskan ykköstoive hänen näyttelijäparikseen Tapaninpäivä-videoon. Oman roolisuorituksensa lisäksi Sutela myös käsikirjoitti videon.

”Kun tämmöinen tarjous tuli, mietin että vau! Mahtavaa, että tämä osui tähän vuoteen, kun esitykset on peruttu. Tapaninpäivä on ihana joulurenkutus, johon oli kiva kehitellä hyvänmielen tarinaa. Joulu voi onnistua ihan yhtä täydellisesti, vaikka jouluaskareet hoitaa vähän rennommalla otteella”, Sutela toteaa.

Sutelaa Mariska kuvailee täysosumaksi videolle.

”Minusta oli erittäin mielenkiintoista ja opettavaista seurata Helin kaltaista rautaista ammattilaista työssään niin ideoinnin, käsikirjoituksen kuin itse näyttelemisen tiimoilta. Hän on positiivisella sekä innostavalla spiritillä kulkeva upea leidi. Videosta tuli juuri sellainen kuin piti!”

Mariskan loppuvuosi on ollut vauhdikas. Joululevyn julkaisun lisäksi hän on saanut paljon myönteistä huomiota supersuositun Vain Elämää -ohjelman myötä. Uutta soolomusiikkia Mariskalta kuullaan ensi vuonna.

Katso Mikko Roulamon ohjaama musiikkivideo alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!