Ubisoft
13:10 - 01.12.2020 / pelit / Findance
PS5 ja Xbox Series X/S tänään: Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege kauppoihin

Uuden sukupolven pelikonsolit saavat tänään Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege -pelin.

Rainbow Six Siege on peli, jossa hyvät pelaajat erottuvat parhaista suunnitelmallisuudella. Pelkän tähtäyskyvyn ja liipaisinpainallusnopeuden lisäksi tulee olla suunnitelmallisuutta ja taktikointikykyä. Luvassa on 120 kuvan sekuntivauhdilla päivittyvä grafiikka ultrateräväpiirtoisena 4k-kuvana ja tappiin asti hiottu pelimekaniikka.

Osta videopelit edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy's Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy's Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Peli julkaistaan Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille 1. joulukuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Osta videopelit edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Katso traileri alla: