Johnny Perkka
20:10 - 27.11.2020 / musiikki / Findance
Konala Cartelli julkaisi uuden singlen Mike Tyson - "ammentaa runsaasti ysäri- ja nyrkkeilyestetiikasta"

Konala Cartelli on julkaissut uuden singlen Mike Tyson, Mike Tysonin ja Roy Jones Jr:n nyrkkeilyottelun aattona.

Bändin aikaisempi, kolme viikkoa sitten julkaistu single Mäkikotka sai lämpimän vastaanoton niin radiossa kuin Spotifyssa, vieden bändin pojat Spotifyn Aitoa Suomiräppiä-listan kansikuvaan asti. Mäkikotka on saanut runsaasti soittokertoja ja se onkin otettu mm. radiokanava SuomiRäpille jokapäiväiseen kiertoon.

Konala Cartellin leiristä biisistä kerrotaan seuraavasti:

"Mike Tyson -kappale ammentaa runsaasti ysäri- ja nyrkkeilyestetiikasta. Kappale on hiphopin juurille uskollista boombap-henkistä saundia, josta on vuosien saatossa tullut jo Konala Cartellin tunnusmerkki. Sanoituksissa mennään kipinän alkulähteille ja sinne, mikä sai tunteen ja intohimon aikoinaan syttymään - kohdistui se sitten musiikkiin, ihmisiin, luovuuteen tai mihin vain... kunhan se iskee kuin Mike Tyson tai Tie Domi.

Pohjimmiltaan kyse on kuitenkin hauskanpidosta ja positiivisen energian levittämisestä. Sillä nyt jos koskaan, poikkeavien aikojen vallitessa, on hyvä muistella niitä pieniä hyviä asioita ja pitää mieli positiivisena."

Mike Tyson jatkaa Konala Cartellin tiivistä julkaisutahtia kohti ensi vuotta, jolloin bändi täyttää pyöreitä ja juhlii 20-vuotista taivaltaan.

Kuuntele Mike Tyson Spotifyssa alla:

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!

artikkelin avainsanat:
Konala Cartelli Mike Tyson Roy Jones Jr.