Nacon
17:10 - 28.11.2020 / pelit / Findance
WRC 9 -rallipeli päivittyy joulukuussa uusin ominaisuuksin

Suosittu WRC 9 -rallipeli saa joulukuussa kiehtovan ilmaispäivityksen, joka laajentaa peliä entisestään uusin ominaisuuksin. Keskiössä ovat uudet autot, rallietapit ja yhteistyöpelitila.

Uusista autoista merkittävin on Toyota GR Yaris -katuauton rallikonseptimalli. Äärimmäisen suorituskykyinen GR Yaris Rally Concept tuo tehokkaan nelivetoisen ralliauton haastamaan kilpailijat napakalla ohjauksella ja tehovoimaisella moottorilla. Lisäksi mukaan saadaan ranskalaisvoimaa, kun kipakka Citroën C3 WRC laajentaa automallistoa entisestään.

Pelissä oleva Portugalin ralli laajentuu kuudella uudella etapilla. Luvassa on metsiä, kyliä ja avointa maastoa ihasteltavaksi. Lisäksi fanien odottama yhteistyötila valtaa pelin. Pelitilassa toinen pelaajista ottaa kuljettajan roolin ja toinen kartanlukijan. Hänen vaativaksi tehtäväksi tulee antaa oikeanlaiset ohjeet mutkista, kaarteista, töyssyistä ja edessä siintävistä vaaroista. Selkeä äänikommunikaatio onkin keskeisessä osassa saumatonta yhteistyötä.

Suositulle WRC 8-rallipelille jatkoa tuova WRC 9 tuo mukanaan paljon tuttuja ominaisuuksia sekä tukkukaupalla uudistuksia. WRC 9 laajentaa hyväksi todettua urapelitilaa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Rallipeli laajentaa sisältöään tuomalla mukanaan ikonisen Safari-rallin, mutkittelevia ratoja sisältävän Japanin-rallin ja kauniiden maisemien täplittämän Uuden-Seelannin rallin. Uusittujen ratojen ja entistä monipuolisempien rallien lisäksi ajoneuvojen ajofysiikkaan ja realismiin on kehitetty entistä suurempaa huomiota. WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

WRC 9-rallipeli on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Peli on ostettavissa Black Friday -alehinnalla (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Joulukuisen päivityksen esittelyvideon voi katsoa alla: