SIE Japan Studio
02:10 - 26.11.2020 / pelit / Findance
Demon´s Souls: kattava vertailu PS3 ja PS5 -versioiden välillä

Vuonna 2009 alunperin PlayStation 3:lle ilmestynyt toimintaroolipeli Demon´s Souls ilmestyi viime viikolla uutena versiona PlayStation 5 -pelikonsolille.

Kokonaan uudelleen luotu ja mestarillisesti paranneltu versio esittelee usvaisen, synkän fantasiamaailman kauhut kokonaan uudelle pelaajasukupolvelle. Ne, jotka ovat kohdanneet pelin haasteet ja koettelemukset ennenkin, voivat jälleen kerran haastaa pimeyden ja nauttia häikäisevästä visuaalisesta laadusta ja uskomattomasta suorituskyvystä.

Vallanhimossaan kuningas Allant, Boletarian 12. kuningas, kanavoi muinaista sielutietoutta ja herätti samalla aikojen alkuhämäristä demonin, joka tunnetaan nimellä Muinainen. Muinaisen heräämisen jälkeen väritön usva nieli maan sisäänsä ja päästi valloilleen painajaismaisia otuksia, jotka janosivat ihmissieluja. Sielunsa menettäneet poloiset menettivät myös järkensä – heille jäi vain halu vahingoittaa eloon jääneitä.

Nyt Boletaria on eristynyt muusta maailmasta, ja ritarit, jotka uskaltautuvat usvan sisään vapauttaakseen maan kirouksestaan, katoavat jäljettömiin. Olet yksinäinen soturi, joka uhmaa kohtalokasta sumua. Sinun on kohdattava haasteista suurimpia ansaitaksesi Demonien surman arvonimen ja lähettääksesi Muinaisen takaisin ikiuneensa.

Pelitubettaja Nick930 on tehnyt erittäin kattavan vertailun alkuperäisen ja PS5-version välillä.

PS5-pelin hintatiedot (*sponsoroitu linkki*) täällä. PS4-pelit rajuin Black Friday -alehinnoin (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso Demon's Souls Remake [PS5] vs Original [PS3] | Direct Comparison alla: