Ubisoft
00:10 - 20.11.2020 / pelit / Findance
Ubisoft-peli Immortals Fenyx Rising julki 3.12. - laajennusosat selvillä

Ubisoft on julkaistanut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun julkaisun jälkeiset pelilaajennukset.

Joulukuussa syöksytään kreikkalaisiin jumaltarustoihin Immortal Fenyx Rising -pelin myötä. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tulee myös laajenemaan julkaisun jälkeen uusilla tarinaosilla, erilaisilla tapahtumilla, viikoittaisilla pelihaasteilla ja päivittäisillä tehtävillä. Pelin kausikortti tuo mukanaan kaikki pelin laajennukset, jotka sisältävät uusia peliympäristöjä, lisää sankarihahmoja ja entistä enemmän tehtäviä. Lisäksi pelin julkaisun myötä julkaistava When the Roads Get Rocky -lisätehtävä sisältyy pelin kausikorttiin.

Kausikortin kolme erillistä laajennusosaa ovat A New God, Myths of the Eastern Realm ja The Lost Gods. Näistä ensimmäinen vie pelaajahahmon Olympos-palatsiin, jumalten kotiin. Liittyäkseen jumalten joukkoon Fenyx joutuu suorittamaan joukon jumalallisia haastetehtäviä, joilla erotellaan kuolevaiset maailman hallitsijoista. Toisen lisäosan myötä tutustutaan kiinalaiseen mytologiaan ja uuteen Ku-sankariin. Sen myötä avautuu myös uusi ainutlaatuinen pelialue, jossa törmätään kiinalaisesta mytologiasta tuttuihin hirviöihin ja vihollisiin sekä itämaiseen peliympäristöön ja taistelutyyleihin. The Lost Gods, kolmas ja viimeinen pelin isoista lisäosista, esittelee uuden hahmon. Fenyxin valitsema Ash joutuu tuomaan takaisin kadonneet jumalat salaperäiseltä saarelta. Edessä on hurja ja ennennäkemätön seikkailu täynnä eeppistä toimintaa ja kiehtovia taisteluita.

Pelin kausikortti on ostettavissa erikseen Ubisoftin kauppapaikasta. Lisäksi kausikortti sisältyy peruspelin ohella Immortals Fenyx Rising Gold Edition -pakettiin.

Immortals Fenyx Rising julkaistaan 3. joulukuuta 2020 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville sekä Ubisoft+-, Stadia- ja Luna-pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Katso Immortals Fenyx Rising -traileri alla:

artikkelin avainsanat:
Immortals Fenyx Rising Ubisoft