16 Inch Records
11:10 - 06.11.2020 / musiikki / Findance
Aaron "JS16:n poika" Salovaara ja norjalaisräppäri Stella Mwangi yhteistyössä: Long Way Coming
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Vasta 15-vuotias artisti ja hiphop-tuottaja Aaron Salovaara on julkaissut uuden singlen yhdessä norjalaisen rap-suosikin Stella Mwangin kanssa.

Nyt ilmestynyt Long Way Coming on Salovaaran toinen julkaisu. Hänen debyyttisinglensä, Top It Off, ilmestyi toukokuussa.

Salovaara on jo toisen polven muusikko ja seuraa tiiviisti isänsä, JS16-taiteilijanimellä tunnetuksi tulleen menestystuottaja Jaakko Salovaaran jälkiä.

– Olen saanut isältäni hyviä neuvoja ja teemme paljon työtä yhdessä. Aloin innostua musiikin teosta runsaat vuosi sitten ja sen jälkeen onkin tullut vietettyä studiossa aikaa aika lailla. Omia musiikillisia esikuviani ovat olleet isäni lisäksi muiden muassa Playboi Carti, A$AP Rocky ja Tyler, the Creator, Aaron Salovaara kertoo.

Stella Mwangi nousi suuren maailman tietoisuuteen osallistuttuaan Norjan edustajana Eurovision laulukilpailuihin vuonna 2011 kappaleellaan Haba Haba. Sittemmin hänen kappaleensa ovat keränneet pelkästään YouTubessa jo yli viisi miljoonaa katselukertaa – suosituimpana Lookie Lookie yli 1,3 miljoonalla katselullaan. Lisäksi hänen musiikkiaan on käytetty lukuisissa kansainvälisissä elokuvissa TV-sarjoissa, kuten C.S.I New York.

– Tutustuin Stellaan viime keväänä Helsingissä, kun hän oli levyttämässä isäni ja Raymond Ebanksin kanssa heidän yhteistä biisiään In The Spot. Pian heräsi idea siitä, että myös minä voisin tehdä yhteistyötä tämän upean artistin kanssa, Aaron kertoo.

Long Way Coming -kappaleessa yhdistyvät Aaronin tuoreet soundit ja moderni tuotanto sekä Stellan vahva kokemus musiikkimaailmasta ja hänen positiivinen old school -tyylinsä.

– Haluan tämän kappaleemme myötä motivoida kaikkia, joilla on elämässään vaikeuksia tai huonoja aikoja. On tärkeää muistuttaa, että lopulta kaikki aina kääntyy enemmin tai myöhemmin hyväksi, vaikka juuri nyt ei siltä tuntuisikaan, Stella Mwangi korostaa.

Kuuntele Long Way Coming Spotifyssa alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!