Verna Virtanen
12:10 - 18.09.2020 / musiikki / Findance
Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Movetron-laulaja Päivi Lepistö julkaisi soolosinglen Hopeahäät

Viime vuonna 25-vuotista uraansa juhlineen Movetronin solistina tutuksi tullut ja tänä syksynä Nelosen Tähdet, tähdet -ohjelmassa hurmannut Päivi Lepistö on julkaissut soolosinglen Hopeahäät.

Suomenkielisen pop-kappaleen on säveltänyt ja sovittanut mm. Suvi Teräsniskalle, Sanille ja Tommi Läntiselle aiemmin biisejä kirjoittanut Janne Saksa, joka tunnetaan myös useiden Mokoma-albumeiden tuottajana. Pitkästä parisuhteesta kertovan kauniin tekstin on kirjoittanut Kimmo Ojala, jonka biisejä ovat levyttäneet mm. Arja Koriseva, Pate Mustajärvi ja Yö. Tätä ennen Päivi Lepistö on julkaissut yhden sooloalbumin, vuonna 2002 ilmestynyt levy on nimeltään Yöperhonen.

”Sain kappaleen tekstin Kimmolta jo muutama vuosi sitten -ja ihastuin siihen heti. Minulla ei kuitenkaan ollut sopivaa rakoa levyttää biisiä, sillä Movetron on keikkaillut niin ahkerasti viime vuodet. Hieman jo säikähdin, kun Kimmo oli antanut tekstin Janne Saksalle sävellettäväksi, että näinkö tämä kappale päätyy jonkun muun laulettavaksi. Mutta onneksi ei päätynyt. Pidän biisistä todella paljon”, kommentoi Päivi uutta biisiään.

Uuden Hopeahäät -kappaleen julkaisee Sound Supreme.

Kuuntele Hopeahäät Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Movetron Päivi Lepistö