Elisa Viihde
16:10 - 19.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Peter Franzén ja Krista Kosonen tähdittävät uutta komediasarjaa Makkari - Elisa Viihde esittelee trailerilla

Elisa Viihde Aitio aloittaa uuden komediasarjan Makkari 27. elokuuta 2020.

Sarjaa tähdittävät Peter Franzen, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi, Tommi Korpela, Oona Airola, Johannes Holopainen, Inka Kallén, Paavo Kinnunen, Pihla Maalismaa, Heli Sutela ja Sanna-Kaisa Palo.

Solar Republicin tuottaman sarjan on ohjannut Petri Kotwica, käsikirjoittanut Jemina Jokisalo ja tuottanut Samuli Norhomaa.

Kahdeksanosainen sarja koostuu itsenäisistä jaksoista, joista jokainen kertoo tarinan omanlaisestaan pariskunnasta makuuhuoneesta käsin ja suhteensa käännekohdassa. Vaikka jokainen jakso onkin oma itsenäinen kokonaisuutensa, sarjan edetessä parien väliset suhteet paljastuvat. Monipuolisessa sarjassa näkyykin koko elämän kirjo ja eri-ikäisten tarinat; seitsemän paria, joista esimerkkeinä mainittakoon nuori pari, yksinhuoltajaisä, eroava pari sekä keski-iän kriisiä poteva treenihullu isä.

Makkari näyttää monta eri tapaa rakastaa. Joskus rakkaus on kiihkeää ja vasta alkamassa, joskus se on jumissa arjen harmaudessa ja joskus kohtaamassa vääjäämättömän loppunsa. Makkari on täynnä ohikiitävää, katkeransuloista ja liikuttavan hauskaa elämää.

- Makkari kokoaa koko elämän yhteen tilaan, johon kulminoituu monen parisuhteen tila ja tulevaisuus. Vaikka makkari yleensä jaetaan kahden ihmisen kesken, sinne mahtuu hahmoja monesta eri ulottuvuudesta. Sarjasta löytyy kaikille tuttuja tilanteita, jotka naurattavat, mutta voivat myös itkettää ja mikseivät myös nostaa pientä häpeän punaakin poskille. Tällä näyttelijäryhmällä on ollut mahtavaa tehdä töitä ja nähdä, millaisia ulottuvuuksia yksinkertaisista tilanteista voidaan saada irti, sarjan tuottaja Samuli Norhomaa kertoo.

- Panostamme kotimaiseen draamaan ja haluamme kertoa puhuttelevia ja omaperäisiä tarinoita myös jatkossa. Syksyllä tapahtuva Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistäminen tuo suomalaisten katsottavaksi ainutlaatuisen yhdistelmän huippusisältöä, erityisesti kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja sekä laajan valikoiman suomalaisia ja kansainvälisiä elokuvia, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Katso Makkari-traileri alla: