Alamy / AOP
10:10 - 07.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 7.8. - mm. alkuperäiselokuva Work It

Netflix tarjoaa tänään seuraavat alkuperäisuutuudet:

Apinakuninkaan uudet seikkailut (fantasiasarja - 2. tuotantokausi)

Urhea tyttö vapauttaa pitkään kivessä vangittuna olleen Apinakuninkaan etsiessään seitsemää pyhää kääröä, joilla hän voi pelastaa maailman pahuudelta.

Nuori nainen Berliinissä – Lolle pakosalla (saksalainen komediaelokuva)

Suosittua TV-sarjaa jatkavassa elokuvassa Lolle on päässyt yli Svenistä ja aikoo astella alttarille ystävänsä Hartin kanssa. Sitten Sven saapuu hämmentämään soppaa.

Pikkuotukset (luontosarja)

Pienet eläimet ovat suurten seikkailujen pääosissa dramaattisessa luontosarjassa, joka esittelee niiden uskomattomia selviytymistarinoita ja salattuja maailmoja USA:ssa.

Sanabileet: Lauluja (animaatiosarja)

Laula ja tanssi Baileyn, Frannyn, Kipin, Lulun ja Tillyn kanssa musiikkivideoiden kokoelmassa, joka saa sinut taatusti tanssimaan!

Sing On! Saksa (tosi-tv)

Palina Rojinskin juontaman karaokekilpailun pääpalkintona on 30 000 euroa – jos vain sävelet osuvat kohdilleen.

Taikabussin uudet seikkailut – Avaruusasema (animaatioelokuva)

Lapset sinkoavat Taikabussilla kohti kansainvälistä avaruusasemaa mutta joutuvat heti tukalaan tilanteeseen yrittäessään karistaa kookasta karhukaista kannoiltaan!

Velhot: Tarinoita Arkadiasta (animaatiominisarja)

Merlinin oppipoika lähtee Arkadian sankareiden kanssa huikeaan seikkailuun Camelotiin, jossa ihmisten, peikkojen ja taianomaisten maailmojen välillä kytee epäsopu.

Work It (amerikkalainen komediaelokuva)

Nerokas mutta kömpelö lukiolaistyttö päättää päästä isänsä opinahjoon muokkaamalla itsestään ja sekalaisesta ryhmästä tanssimestareita.