Alamy / AOP
10:10 - 03.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 32 / 2020 - mm. alkuperäiselokuva Work It

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

4.8.

Malibun hengenpelastajat: Toinen aalto (koko perheen komediaelokuva)

Kesä saapuu Malibuun. Joukkue lähtee rannalle juontamaan kansainvälistä Rantamestari-kilpailua mutta päätyykin mukaan kisaan.

Mysteerien jäljillä (dokumenttisarja)

Sarjan isäntä Felipe Castanhari tutkii tieteitä, historiaa, mysteerejä ja ihmeitä paljastaen huikeita faktoja yhdessä labrakamujensa kanssa.

Sam Jay: 3 In The Morning (standup)

Koomikko ja Saturday Night Live -käsikirjoittaja Sam Jay tarjoilee ajatuksiaan ihmissuhteista, painajaismaisista matkoista, valkoihoisten häikäilemättömyydestä ja muusta.

Tööt! Tööt! Kari Kaara: Kesäleiri (animaatioelokuva)

Kari lähtee viettämään kesää Ystävyysleirille parhaan kamunsa Paulin kanssa, mutta kun Pauli saapuukin paikalle Kiia-serkkunsa kera, ei mustasukkaisuudelta voi välttyä.

5.8.

Anelka: Väärinymmärretty (dokumentti)

Onko kuuluisa ranskalainen jalkapalloilija Nicolas Anelka vaikeaselkoinen, vertaansa vailla vai molempia? Dokumentti ruotii hänen lajillensa jättämää kiisteltyä perintöä.

Maailman etsityimmät rikolliset (dokumenttisarja)

Jotkut katalat rikolliset onnistuvat piileskelemään suurista palkkioista ja maailmanlaajuisista tutkimuksista huolimatta. Dokumenttisarja esittelee heistä etsityimpiä.

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. pastori (komediaspesiaali)

Koe interaktiivinen Kimmy-spesiaali! Kimmy on menossa naimisiin, mutta ensin hänen on kuitenkin torpattava pastorin ilkeä juoni. Sinä saat päättää, miten Kimmy sen tekee!

6.8.

Nasha Natasha (dokumentti)

Millaista on elo uruguaylaistähti Natalia Oreiron Venäjän-kiertueella? Dokumentissa nähdään materiaalia niin lavalta kuin kulisseistakin.

The Seven Deadly Sins (animesarja - 4. tuotantokausi)

Hirmuhallitsijat ottavat kuningaskunnan valtaansa, mutta syrjäytetty prinsessa haluaa ottaa valtakunnan takaisin pahan ritarijoukon avustuksella.

7.8.

Apinakuninkaan uudet seikkailut (fantasiasarja - 2. tuotantokausi)

Urhea tyttö vapauttaa pitkään kivessä vangittuna olleen Apinakuninkaan etsiessään seitsemää pyhää kääröä, joilla hän voi pelastaa maailman pahuudelta.

Nuori nainen Berliinissä – Lolle pakosalla (saksalainen komediaelokuva)

Suosittua TV-sarjaa jatkavassa elokuvassa Lolle on päässyt yli Svenistä ja aikoo astella alttarille ystävänsä Hartin kanssa. Sitten Sven saapuu hämmentämään soppaa.

Pikkuotukset (luontosarja)

Pienet eläimet ovat suurten seikkailujen pääosissa dramaattisessa luontosarjassa, joka esittelee niiden uskomattomia selviytymistarinoita ja salattuja maailmoja USA:ssa.

Sanabileet: Lauluja (animaatiosarja)

Laula ja tanssi Baileyn, Frannyn, Kipin, Lulun ja Tillyn kanssa musiikkivideoiden kokoelmassa, joka saa sinut taatusti tanssimaan!

Sing On! Saksa (tosi-tv)

Palina Rojinskin juontaman karaokekilpailun pääpalkintona on 30 000 euroa – jos vain sävelet osuvat kohdilleen.

Taikabussin uudet seikkailut – Avaruusasema (animaatioelokuva)

Lapset sinkoavat Taikabussilla kohti kansainvälistä avaruusasemaa mutta joutuvat heti tukalaan tilanteeseen yrittäessään karistaa kookasta karhukaista kannoiltaan!

Velhot: Tarinoita Arkadiasta (animaatiominisarja)

Merlinin oppipoika lähtee Arkadian sankareiden kanssa huikeaan seikkailuun Camelotiin, jossa ihmisten, peikkojen ja taianomaisten maailmojen välillä kytee epäsopu.

Work It (amerikkalainen komediaelokuva)

Nerokas mutta kömpelö lukiolaistyttö päättää päästä isänsä opinahjoon muokkaamalla itsestään ja sekalaisesta ryhmästä tanssimestareita.