LG
10:10 - 12.07.2020 / viihde / Findance
LG esitteli uuden GX soundbar -kaiuttimen

LG Electronics on esitellyt uuden soundbar-kaiuttimen.

GX soundbar on muotoiltu visuaalisesti yhteensopivaksi LG:n Gallery-sarjaan kuuluvien OLED-televisioiden kanssa, ja se on mitoitettu LG:n 65-tuumaisille televisioille. Kaiuttimen voi kiinnittää joko seinään television alle tai mukana tulevalle tukevalle teräsjalustalle.

Uuden GX soundbarin Dolby Atmos ja DTS:X tuottavat laadukkaan 3D-äänikokemuksen. Kaiutin on yhteensopiva Dolby Visionin kanssa 4K Pass-Through -toiminnon kautta, mikä mahdollistaa elokuvateatteritasoisen kuvan- ja äänenlaadun. Mukana tuleva alibassokaiutin yhdistyy soundbar-kaiuttimeen langattomasti, ja se toistaa matalan taajuuden äänet laadukkaasti joka puolella huonetta. GX soundbar on yhteensopiva myös erikseen myytävän LG:n langattoman takakaiutinsarjan (SPK8) kanssa, joka luo entistäkin vaikuttavamman ja todentuntuisemman äänielämyksen.

Soundbar-kaiutin tarjoaa entistä paremman käyttömukavuuden ja helpot liitäntävaihtoehdot, kuten Bluetoothin, joka mahdollistaa laadukkaan suoratoiston älypuhelimesta tai tabletilta. eARC-liitännän suuren kaistanleveyden ansiosta korkearesoluutioisesta äänestä voi nauttia esimerkiksi Dolby True HD- ja DTS Master Audio -muodossa.

Lisäksi LG GX soundbar on Hi-Res Audio -sertifioitu, mikä mahdollistaa häviöttömän äänentoiston 92 kilohertsin näytteenottotaajuudella ja 24 bitin syvyydellä. Kaiutin toistaa korkearesoluutioiset äänet ja perinteiset audiotiedostot yksityiskohtaisesti ja luonnollisesti. Sisäänrakennettu LG AI Sound Pro -ominaisuus analysoi sisältöä ja optimoi ääniasetukset sen mukaan varmistaen mahdollisimman nautinnollisen kuuntelukokemuksen kerta toisensa jälkeen.

LG GX soundbarin myynti alkaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja muilla tärkeillä markkina-alueilla heinäkuun aikana.

artikkelin avainsanat:
GX soundbar LG tech