Alamy / AOP
14:10 - 22.06.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 26 / 2020 - mm. Once Upon a Time in Hollywood

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat elokuvat:

25.6. The Philosophy of Phil (Kanada 2019, draama / komedia)

Masentunut hammaslääkäri koittaa keski-iän kriisissään selvittää syytä siihen, miksi hänen onnellisin potilaansa teki itsemurhan, mikä vien hänet synkälle mutta koomiselle seikkailulle. Greg Kinnear ja Emily Mortimer tähdittävät.

25.6. Brian Banks (USA 2019, draama)

Nuori jalkapallotähti saa peruustettoman raiskaussyytteen. Todisteiden puutteesta huolimatta hänet tuomitaan ja NFL-unelma on karata käsistä kokonaan, mutta hän ei aio luovuttaa. Pääosassa Aldis Hodge.

26.6. Once Upon a Time in Hollywood (USA 2019, draama / komedia)

Once Upon a Time in Hollywood on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut draamakomedia, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Quentin Tarantino. Elokuvan pääosissa nähdään nimekäs tähtijoukko: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Dakota Fanning ja Al Pacino. 10 Oscar-ehdokkuutta ja kaksi pystiä pokannut suurelokuva sijoittuu vuoteen 1969, ja se kertoo entisestä televisiosarjan tähdestä Rick Daltonista ja tämän sijaisnäyttelijästä Cliff Boothista.

Elokuva on täynnä uudelleenluotuja kohtauksia legendaarisista elokuvista ja tv-sarjoista sekä viitteitä historiallisiin tapahtumiin.

28.6. Radio Silence (Kanada 2019, trilleri)

Pääosassa Georgina Haig.