Alamy / AOP
10:10 - 22.06.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 26 / 2020 - mm. Lost-tähden uusi elokuva

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

23.6.

Eric Andre: Legalize Everything (stand up)

Eric Andre esiintyy New Orleansissa ja tekee selvää jälkeä pikaruokamaailman kuninkaista, automaattitäyttötoiminnosta sekä Lain nimessä -sarjan oudosta tunnarista.

The Equalizer 2 (USA 2018, toiminta)

Omankädenoikeutta jakava entinen CIA-agentti Robert McCall turvautuu taas tappaviin taitoihinsa kostaakseen läheisen ystävän ja entisen kollegan kuoleman. Pääosassa Denzel Washington.

24.6.

Assassination Nation (USA 2018, komedia / trilleri)

Suuri tietomurto paljastaa kaupungin salaisuudet, ja neljä koulukaverusta joutuu silmätikuiksi. He ryhtyvät kostamaan, mutta seurauksena on kaaosta ja verenvuodatusta.

Athlete A: Voimisteluskandaalin tarina (dokumentti)

Dokumentti keskittyy USA Gymnastics -lajiliiton lääkärin Larry Nassarin hyväksikäytön uhreihin sekä toimittajiin, jotka paljastivat liitossa vallinneen mädän kulttuurin.

Bulbbul (intialainen kauhuelokuva)

Lapsimorsiamesta varttuu mystinen nainen, joka hallitsee taloaan ja hautoo kovaa menneisyyttään. Samaan aikaan kylää riivaavat miehiin kohdistuvat paranormaalit murhat.

Crazy Delicious (ruokakisa)

Kisailuohjelmassa rohkeat kotikokit koettavat hurmata kulinarismin kunkkuja loihtimalla klassikkoruokia ja erikoisuuksia. Tähtäimessä heillä on kultaisen omenan voitto.

Kukaan ei tiedä, että olen täällä (chileläinen draamaelokuva)

Entinen lapsitähtilaulaja traumatisoituu kokemustensa vuoksi, erakoituu ja nuolee yksin haavojaan, kunnes hänen elämäänsä saapuu nainen, joka todella kuulee häntä. Pääosassa Lost-tähti Jorge Garcia. Katso traileri täällä.

Night School (USA 2018, komedia)

Koulupudokas alkaa opiskella läpäistäkseen high schoolin tasokokeen, mutta iltakoulun nokkava opettaja ja kostonhaluinen rehtori eivät tee siitä helppoa. Kevin Hart ja Tiffany Haddish tähdittävät.

25.6.

Yu Yu Hakusho: Ghost Files (anime-sarja)

Kun nuori, kovanaamainen rikollinen Yusuke Urameshi kuolee pelastaessaan lapsen hengen, hänelle annetaan uusi tilaisuus ja hänestä tulee "henkietsivä".

26.6.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (USA 2020, komedia)

Kaksi pikkupitäjän laulajaa tavoittelee paikkaa poptähtitaivaalla kansainvälisen musiikkikisan avulla. Panokset ovat kovat, kilpailijat luihuja ja lavamokat raastavia.
Will Ferrell
ja Rachel McAdams tähdittävät.

Näin maailma urheilee (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa tutustutaan erikoisiin ja vaarallisiin urheilulajeihin eri puolilla maailmaa sekä maihin ja kulttuureihin, joissa niitä harrastetaan.

Twogether (lifestyle-sarja, 1. tuotantokausi)

Lee Seung-gi ja Jasper Liu lähtevät yhdessä unohtumattomalle matkalle Aasian halki tutustumaan faneihinsa ja paikallisiin kulttuureihin.