Huawei
12:10 - 16.05.2020 / viihde / Findance
Huawei MateBook X Pro aloitti ennakkomyynnin Suomessa

Suomessa ennakkomyyntiin saapunut MateBook X Pro on Huawein tähän asti tehokkain kannettava laite, jossa ammattilaiskäyttöön soveltuva, korkealuokkainen teknologia yhdistyy huomiota herättävään ja eleganttiin muotoiluun. Kannettavien tietokoneiden lippulaivamalli tulee nyt ensimmäistä kertaa saataville tyylikkään vihreän värisenä.

Huawei MateBook X Pro:ssa nousee esille sarjalle ominainen ultraohut ja kevyt muotoilu. Uutuudessa paksuutta on vain 14,6 millimetriä ja painoa 1,3 kiloa, minkä ansiosta se liikkuu vaivattomasti mukana etätöistä toimistolle ja muihin tapaamisiin. Saumaton, hiekkapuhallettu metallinen ulkokuori lisää laatuvaikutelmaa ja tyyliä, jota voi korostaa valitsemalla kahdesta vaihtoehdosta itselleen sopivan värin – hillitty harmaa (Grey) on klassinen valinta ja trendikäs smaragdinvihreä (Emerald Green) erottuu joukosta.

MateBook X Pro:n 13,9-tuumainen kosketusnäyttö tukee 3K-resoluutiota ja tarjoaa 91 prosentin runko-näyttö-suhteen. Erikoisuutena MateBook X Pro:n näytössä on 3:2 kuvasuhde, mikä mahdollistaa erityisesti työskennellessä miellyttävämmän käyttökokemuksen verrattuna yleisesti käytössä oleviin laajakuvanäyttöihin. Lisäksi kosketusnäyttö tukee multi touch -teknologiaa, jolla näytön vieritys, tarkennus ja tiedostojen valinnat sujuvat tabletin tapaan intuitiivisesti.

Katso myös: PlayStation 4 -pelilevyt nyt jopa 73 %:n alessa - poimimme houkuttelevimmat tarjoukset.

Pienestä koosta huolimatta MateBook X Pro:sta löytyy tehoa. Kannettava tietokone on saatavilla joko 10. Sukupolven Intel Core i7- tai i5 -prosessorilla, erillisellä NVIDIA GeForce MX250 - näytönohjaimella, 16 Gt:n RAM-muistilla ja jopa 1 Teran SSD-tallennustilalla. Ominaisuudet takaavat vahvan suorituskyvyn niin pelaamiseen kuin kuvankäsittelyyn ja muihin vaativiin ohjelmiin.

- Kymmenennen sukupolven Intel Core -suoritin tarjoaa korkeamman tuottavuuden ja mahdollisuuden suorituskyvyn kasvattamiseen vaativissa monisäikeistystehtävissä. Samaan aikaan saatavilla on upea muotoilu ja pitkä akunkesto. Olemme iloisia siitä, että voimme toimittaa tuotteitamme uuteen Huawei MateBook X Pro -tietokoneeseen, joka tulee saataville Pohjoismaiden markkinoilla, sanoo Intel Ruotsin teknologia-asiantuntija Thomas Meltzer.

Katso myös: Nyt kannattaa hankkia kesän työkalut tuhdista DeWalt-kampanjasta - Findancen alekoodilla 5% lisäalennus!.

- Odotamme mielenkiinnolla Microsoftin ja Huawein yhteistyön jatkamista. Mielestämme on erityisen hienoa, että Huawei tuo nyt markkinoille korkealaatuisen kuluttaja- ja yrityskäyttöön soveltuvan tietokoneen. MateBook X Pro täyttää kaikki nykyaikaisen tietokoneen kriteerit – pitkä akunkesto, kevyt ja ohut muotoilu, ja Windows10 Pro:n turvallisuus. Yhdessä Microsoft 365:n kanssa käyttökokemus on täydellinen, sanoo Microsoftin Pohjoismaiden kanavamyynnistä vastaava Anders Wistam.