Alamy / AOP
08:10 - 16.05.2020 / elokuvat / Findance
HBO Nordic lisäsi 9 elokuvaa

HBO Nordic on lisännyt valikoimaansa yhdeksän elokuvaa.

Alla lista leffalisäyksistä:

A River Runs Through It - Ja keskellä virtaa joki (USA 1992, draama)

Norman ja Paul ovat veljeksiä. Norman seuraa tiukasti isänsä jalanjälkiä, eli vie opiskelut loppuun, menee naimisiin ja asettuu aloilleen. Komea pikkuveli Paul on radikaalimpi ja haluaa loistokasta uraa lehtimiehenä. Norman joutuu seuraamaan vierestä Paulin päällisin puolin hiemoa uraa, jota ohjaa entistä enemmän uhkapelit ja alkoholi. Brad Pitt tähdittää.

Driving Miss Daisy - Palveluksessanne, Miss Daisy (USA 1989, draama)

Daisy on 72-vuotias eläkkeellä oleva opettajatar, jonka on vaikea myöntää, että ikä alkaa painaa. Kun Daisy peruuttaa Packardinsa aidan yli naapurin tontille, palkkaa hänen aikamiespoikansa Boolie hänelle autonkuljettajan. Autonkuljettaja Hoke Colburn on musta, rehti ja ennen kaikkea Boolen palkkaama. Daisy ei siis voi antaa Dokelle potkuja mutta hän voi heittäytyä todelliseksi takapenkin tyranniksi... Morgan Freeman tähdittää.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Lolita (USA 1997, draama)

Lolita se on tarina keski-ikäisestä professorista, joka sodan jälkeen muuttaa USA:han ja vuokraa huoneen samanikäisen lesken luota. Mies halveksii leskeä alusta saakka, mutta nai hänet silti päästäkseen lähemmäksi tämän teini-ikäistä tytärtä, Lolitaa. He lähtevät yhdessä matkalle halki USA:n, kohti intohimoa ja hulluutta.

Shrek (USA 2001, animaatio)

Tapaa valloittava jätti Shrek, joka ponkaisi elokuva viihteen huipulle ja sai yleisöt haltioihinsa kaikkien aikojen mahta vimmassasadussa!

Strictly Ballroom - kielletyt askeleet (Australia / UK 1992, draama / komedia)

Scott Hastings on seuratanssien mestari, Fran puolestaan uusi tulokas. Yhdessä he yrittävät voittaa suuren tanssikilpailun ja näyttää samalla tanssiyhteisölle uusia tyyliä ja askelia, vaikka kaikki väittävät, ettei uusia askelia ole olemassakaan.

The Bear - Karhu (Ranska / USA 1988, seikkailu)

Karhunpentu Youki joka elää onnellisena äitinsä kanssa majesteettisilla vuorilla kunnes tragedia iskee. Kivivyöry tappaa äidin ja Youkin on opittava pärjäämään omillaan. Orvoksi jäätyään pieni karhu löytää Zodiak-karhusta uuden turvan metsästäjiä ja villieläimiä vastaan.

The Captain - Kapteeni (Saksa 2017, draama / sota)

Autenttinen tarina saksalaisesta karkurista, joka 2. maailmansodan viimeisinä päivinä löytää kapteenin univormun, jonka avulla hän saa kaikki tottelemaan itseään.

The Lover - Rakastaja (Ranska / UK / Vietnam 1992, draama)

Indokiina 1920-luvun lopussa. Kostean painostavassa kuumuudessa seisoo 15-vuotias tyttö lautalla Mekong-joella ja unelmoi. Suuresta mustasta limusiinista häntä tarkkailee mies. Sydän pamppaillen mies astuu esiin ja tarjoaa tytölle kyydin. Näin alkaa heidän kiihkeän intohimoinen suhteensa.

Valmont (Ranska / UK 1989, draama / romantiikka)

Yksi nykyajan ohjaajasuuruuksista, Milos Forman, otti tehtäväkseen kertoa tarinan playboy Valmontista ja markiisitar de Merteuilista, jotka löivät keskenään pirullisen vedon. Merteuil koston tähden ja Valmont saadakseen tyydyttää himonsa.