HBO
18:10 - 12.05.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic nyt: I Know This Much Is True alkoi - pääosassa Marvel-tähti Mark Ruffalo
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Wally Lambin palkittuun menestyskirjaan perustuva minisarja I Know This Much Is True on saanut ensi-iltansa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa. Uusi jakso lisätään palveluun aina maanantaisin.

Kuusiosainen minisarja on maineikkaan käsikirjoittajan ja ohjaajan Derek Cianfrancen (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines) viimeisin luomus. Draamasarjan pääosassa nähdään Emmy-palkinnon roolistaan HBO:n The Normal Heart -elokuvassa napannut Mark Ruffalo, joka toimii myös sarjan vastaavana tuottajana.

Ruffalo esittää identtisiä kaksoisveljeksiä, Dominick ja Thomas Birdseytä, joiden rinnakkaista elämänkulkua sarja seuraa. Petoksesta, uhrauksesta ja anteeksiannosta kertova tarina sijoittuu Connecticutiin, Three Rivers -nimiseen fiktiiviseen kaupunkiin. I Know This Much Is True näyttää Dominickin ja Thomasin elämän eri vaiheissa: sarja alkaa 1990-luvun alusta molempien veljesten lähestyessä keski-ikää, ja kerrontaa ryydittävät Dominickin takaumat veljesten lapsuudesta ja nuoruudesta.

Mark Ruffalon lisäksi minisarjaa tähdittää HBO:n All the Way ja Mildred Pierce -draamaelokuvista Emmy-ehdokkuudet saanut Melissa Leo, joka on palkittu Oscarilla parhaasta naissivuosasta elokuvassa Taistelija. Sarjassa nähdään myös Emmy-palkitut Rosie O´Donnell ja Archie Panjabi sekä mm. Imogen Poots, Juliette Lewis, Kathryn Hahn, Rob Huebel, Philip Ettinger ja Bruce Greenwood (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso traileri alla: