Alamy / AOP
14:10 - 04.05.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - toukokuu 2020
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Viaplay tarjoaa toukokuussa seuraavat uudet elokuvat suoratoistopalvelussaan:

2.5. Stockholm (Kanada 2018, rikos)

Ethan Hawken ja Noomi Rapacen tähdittämä elokuva perustuu vuonna 1973 tapahtuneeseen pankkiryöstöön. Ryöstöä seurasi 6 päivää kestänyt panttivanki- ja piiritystilanne, jonka ratkettua panttivankeina pidetyt pankkivirkailijat halasivat vangitsijoitaan.

Mustalla huumorilla kyllästetty Stockholm kuvaa sieppaajan ja panttivangin välille muodostuvaa suhdetta tavalla, joka saa katsojan kiemurtelemaan tuolissaan. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2018, ja sen on ohjannut Robert Budreau.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

8.5. Stuber - Kimppakyytikytät (USA 2019, toiminta / komedia)

Rento uberkuski Stu ottaa kyytiinsä poliisin, joka jäljittää terroristia ja joutuu pian keskelle vaarallista ajojahtia, ja kaiken aikaan hänen on pidettävä yllä tahratonta arvosanaansa kuskina. Dave Bautista ja Kumail Nanjiani tähdittävät.

15.5. Spider-Man: Far From Home (USA 2019, supersankari)

Viime vuonna ensi-iltansa saanut Spider-Man: Far From Home on jatko-osa vuoden 2017 elokuvalle Spider-Man: Homecoming. Elokuvan ohjasi Jon Watts ja käsikirjoittivat Chris McKenna ja Erik Sommers. Sen pääosissa ovat Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei ja Jake Gyllenhaal. Elokuvassa Peter Parker lähtee parhaiden ystäviensä kanssa lomalle Eurooppaan. Peterin aikeet jättää supersankaruus tauolle unohtuvat, kun hän lupaa auttaa Nick Furya.

Uusimman Spider-Man: Far From Home -elokuvan lisäksi 15. toukokuuta palveluun saadaan myös liuta muista Hämähäkkimies-leffoja. Mukana ovat Tobey Maguiren tähdittämä Spider-Man elokuvatrilogia, vajaaksi leffasarjaksi jäänyt The Amazing Spider-Man -elokuvat sekä uusimmat Marvel Cinematic Universen Spider-Man-leffat.

22.5. Lemmikkien salainen elämä 2 (USA 2019, animaatio)

Max ja ystävät ovat täällä taas. Tällä kertaa Max lähtee maaseudulle, jossa hän kohtaa koiria vihaavia eläimiä. Max koittaa päästä peloistaan ylitse Rooster-nimisen koiran avustuksella.

22.5. Yesterday (Kiina / Venäjä 2019, komedia / musiikki)

Oudon sähkökatkon jälkeen lauluntekijä Jack huomaa olevansa ainoa ihminen, joka muistaa Beatlesin! Jack alkaa esittää legendaarisen yhtyeen kappaleita ominaan. Danny Boylen ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Himesh Patel ja Lily James.

29.5. Ready Or Not (kauhu / komedia)

Elokuva kertoo nuoresta morsiamesta, jonka aviomiehen perhe varsin erikoinen. Tuore vaimo otetaan mukaan perheen perinteitä kunnioittavaan rituaaliin, joka osoittautuu hengenvaaralliseksi peliksi. Samara Weaving tähdittää.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!