Xiaomi
18:10 - 21.04.2020 / viihde / Findance
DNA aloitti Xiaomi Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten ennakkomyynnin

DNA on aloittanut Xiaomin Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten ennakkomyynnin verkkokaupassaan.

Sekä Xiaomi Mi 10:ssä että Xiaomi Mi 10 Prossa on Qualcomm Snapdragon 865 -suoritin, mikä takaa puhelimille huippuluokan tehokkuuden. Puhelimissa on 108 megapikselin neloiskamerat, ja molemmilla puhelimilla on mahdollista ottaa 8K-tarkkuuden videokuvaa.

Molemmissa puhelimissa on 6,67 tuuman DotDisplay-näyttö TrueColor-tekniikalla, ja näyttöä täydentävät stereokaiuttimet sopivat erinomaisesti pelaajalle. Puhelinten näytöt toimivat 90 hertsin virkistystaajuudella. Sekä Mi 10 Pro että Mi 10 tukevat langatonta 30 watin pikalatausta. Molempien puhelinten akunkesto yltää jopa noin kahteen päivään.

- Xiaomi Mi 10 -sarjan laitteissa on molemmissa erinomaiset 108 megapikselin neloiskamerat. Lisäksi Xiaomi Mi 10 Pron 8 megapikselin telelinssissä on 50-kertainen digitaalinen zoomaus, mikä tuo kaukana näkyvät kuvauskohteet kosketusetäisyydelle, kuvailee DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

- Kumppanuus DNA:n kanssa on erittäin tärkeä osa Suomen markkinastrategiaamme, ja sen myötä yhä useammat suomalaiset voivat nauttia elämää helpottavasta ja innovatiivisesta teknologiasta. Lanseeraamme yhdessä DNA:n kanssa uuden Mi 10-lippulaivamallistomme, joka tarjoaa johtavaa teknologiaa ja 5G-valmiuden. Nyt suomalaiset voivat nauttia kaikista 5G-teknologian hyödyistä, kertoo Tony Chen, Xiaomin Keski- ja Länsi-Euroopan, Pohjoismaiden sekä Baltian johtaja.

Xiaomi Mi 10 Pron ennakkomyynti on käynnissä DNA:n verkkokaupassa 16.-29.4. välisen ajan, ja laitteen myynti alkaa 30.4. Myös Xiaomi Mi 10 on ennakkomyynnissä 16-23.4.välisen ajan, ja sen myynti alkaa jo hieman Xiaomi Mi 10 Prota aiemmin eli 24.4. Puhelinten hinnat lähtevät DNA:lla 899 eurosta. Toukokuussa saataville tulee lisäksi edullisempi Xiaomi Mi 10 Lite 5G -malli. Xiaomi Mi 10:n ja Mi 10 Pron ennakkotilaajat saavat myös langattomat 99 euron arvoiset Xiaomi Mi True Wireless 2 -kuulokkeet kaupan päälle tilaukseensa.

DNA aloitti Xiaomi-älypuhelimien myynnin vuonna 2018 Suomen ensimmäisenä virallisena Xiaomi-jälleenmyyjänä ja operaattorijakelijana.

Xiaomi Mi 10 -sarjan 5G-puhelinten lisäksi DNA:lla on ennakkomyynnissä myös OnePlus 8 -sarjan 5G-puhelimet. Lisäksi DNA myy Samsung Galaxy S20-sarjan ja Huawei P40-sarjan 5G-puhelimia sekä 5G-mokkuloita koti- ja yrityskäyttöön. Lisää 5G-puhelimia tulee tarjolle lähikuukausina.

Tällä hetkellä DNA:n 5G-palvelut ovat jo tarjolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Hyvinkäällä, Sipoossa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Nokialla ja Ylöjärvellä. Lähikuukausina DNA:n 5G-verkko laajenee Ouluun, Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon, Vaasaan, Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Raumalle, Pirkkalaan, Lempäälään, Poriin ja Heinolaan.