Nelonen
14:10 - 08.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Suomi jatkuu syksyllä - asukashaku käynnistyi

Big Brother Suomi nähdään jälleen syksyllä Nelosella ja Ruudussa.

Asukashaku uudelle Big Brother Suomi -kaudelle on nyt auki, ja mukaan toivotaan erilaisia ihmisiä, joilla on jotain sanottavaa.

Pitkän tauon jälkeen paluun tehnyt Big Brother Suomi oli yksi viime syksyn kiistatta suurimpia tv-ilmiöitä, josta kuhistiin somessa ja kahvipöydissä. Ohjelma tavoitti syksyn aikana yli 2,6 miljoonaa suomalaista ja pelkästään Ruudussa BB-sisältöjä startattiin noin 33 miljoonaa kertaa.

- Mahtavaa, että viime syksyn upeasti menneen kauden jälkeen pääsemme tekemään uutta Big Brotheria. Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Uudella BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja yllätyksiä. Kauden aikana asukkailta koetellaan niin kestävyyttä, nokkeluutta, hermoja kuin yhteistyökykyäkin, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen sanoo.

Tuleva Big Brother -kausi tulee olemaan myös viime syksyä pidempi, sillä tällä kertaa BB-talo saa asukkaat peräti 12 viikoksi!

Uuden BB-talon suunnittelee Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opiskelijat. Kansainvälinen opiskelijatyöryhmä koostuu suunnittelijoista peräti 10 eri maasta.

Luonnollisesti myös nyt käsillä oleva poikkeustilanne otetaan huomioon kaikin tavoin niin asukasrekryn aikana kuin itse tulevalla kaudella. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kevään aikana tapahtuva rekryprosessi tapahtuukin pääosin netissä ja ohjelma alkaa syksyllä, jolloin myös pahimman koronakriisin toivotaan taittuneen. Tilanteen etenemistä seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti ja uusimpia viranomaisohjeita noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Big Brother Big Brother Suomi Nelonen Ruutu


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!