Sami Siilin
15:10 - 25.03.2020 / musiikki / Findance
Spotify nyt: Uniikki ja Roope Salminen julkaisivat yhteissinglen Neljän Seinän Sisäl

Uniikki ja Roope Salminen ovat julkaisseet ajankohtaisen yhteissinglen Neljän Seinän Sisäl.

Koronavirukselta eristäytymisestä kertova kappale julkaistiin alunperin Rähinä Recordsin YouTube -kanavalla keskiviikkona 18.03. - nyt biisi on kuunneltavissa myös Spotifyssa.

Roope Salminen & Koirat -bändistä tutun Olli Äkrään tuottama biisi sai alkunsa Uniikin eli Dan Tolppasen aloittamasta Facebook-ketjusta, jossa hän pyysi tuttuja räppäreitä ja muita musiikintekijöitä jatkamaan aloittamiaan korona-aiheisia sanoituksia. Värssyjä kerääntyi lopulta valtava määrä.

- Sain valtavasti toiveita noista Neljän Seinän Sisällä -riimeistä, että tekisin siitä oikean biisin, kertoo Uniikki.

- Sitä saa, mitä tilaa! Roope ja Olli hyppäsivät messiin ja tästä tuli ihan huikea!

Neljän Seinän Sisäl -kappaleesta tuli lopulta yhdistelmä esittäjien itse kirjoittamia ja Facebook-ketjusta napattuja riimejä. Koronaviruksen aiheuttamia tunnelmia käsitellään kappaleessa kieli poskessa, mutta artistit tiedostavat myös tilanteen vakavuuden. Sanoma on tiivistettävissä yhteen lauseeseen: ”Pysy vittu himas!”

- Ei voisi enempää lämmittää, että saatiin tällaisen vaikean ajan edessä tehtyä yhdessä jotain näin hienoa. Etuoikeutettu olo että sain tuoda kymmenien ihmisten mietteet kuuluviin tän biisin kautta, Uniikki fiilistelee.

- Vaikka ollaan neljän seinän sisällä, koitetaan viihdyttää ja tukea täällä toinen toistamme. Pidetään itsemme ja muut turvassa ja kyllä tää joku päivä vielä väistyy!

Kuuntele Neljän Seinän Sisäl Spotifyssa alla: