Movetron
14:10 - 20.03.2020 / musiikki / Findance
Movetron julkaisi uuden singlen Rauhassa rikkinäinen - Päivi Lepistö kommentoi biisiä

Viime vuonna 25-vuotista uraansa mm. Ysärin kuninkaalliset -kiertueella juhlinut Movetron julkaisee jälleen uutta musiikkia. Keväälle on luvassa useampikin biisi, joista ensimmäisenä julkaisuvuorossa on tänään ilmestynyt Rauhassa rikkinäinen -single.

Movetronin rauhallisempaan tuotantoon lukeutuvan biisin on säveltänyt yhtyeen kosketinsoittaja Jukka Tanttari, tekstistä vastaa yhtyeen solisti Päivi Lepistö.

- Biisi-idea tuli aikoja sitten, kun puhuin päivittäistä aamupuhelua hyvän ystäväni kanssa. Puhuimme parisuhteesta ja siitä, että jotkut "ottavat lomaa" toisistaan. Nauraessamme aiheelle totesin hieman sarkastisesti, että jotkut haluavat olla "rauhassa rikkinäisiä". Aihe jäi muhimaan mieleeni ja kun sain Jukan tekemän valmiin melodian, syntyi teksti lopulta helposti. Aihe on helppo ja tuttu, parisuhde , kertoo Päivi tarinaa biisin taustalta.

Useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu Movetron keikkailee yhä aktiivisesti ja esiintyy täysille saleille ympäri Suomea. Striimauspalveluissa miljoonia kuulijoita keräävä eurodance-pioneeri on julkaissut uransa aikana kuusi albumia, mutta on hiljakseltaan siirtynyt julkaisemaan myös irrallisia biisejä. Movetron julkaisi edellisen Jatkot-albuminsa vuonna 2016.

Myös Movetron on joutunut perumaan kevään keikkansa koronavirusepidemian takia.

Kuuntele Rauhassa rikkinäinen Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Jukka Tanttari Movetron Päivi Lepistö