Lars Johnson / Nelonen
14:10 - 26.02.2020 / tv-sarjat / Findance
Temptation Island Suomi: uudet pariskunnat julki - mukana myös entuudestaan tutut Emilia ja Wallu

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 18. maaliskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Nyt on julkistettu uuden tuotantokauden pariskunnat.

Emilia, 25, ja Valdemar "Wallu", 24, Helsinki

Temptation Island Suomi 7
Lars Johnson / Nelonen

Myyjänä työskentelevä Emilia ja asentajana työskentelevä Wallu ovat tuttuja Temptation Islandin neljänneltä kaudelta. Molemmat osallistuivat ohjelmaan sinkkuina. Kun kuvaukset oli saatu päätökseen, kaksi sinkkua tapasi toisensa, ja Emilia vei jalat alta Wallulta. Wallu päätti pistää peliin kaikkensa ja hurmata Emilian hinnalla millä hyvänsä. Emilia ei alkuun lämmennyt ajatukselle, mutta Wallun sinnikkyys ja päättäväisyys lopulta palkittiin.

Mira, 25, ja Valto, 26, Lahti

Temptation Island Suomi 7
Lars Johnson / Nelonen

Keskusvastaavana liikuntakeskuksessa työskentelevä Mira ja personal trainer Valto ovat olleet yhdessä kolme ja puoli vuotta. Parin tarina alkoi, kun Mira päätti lähestyä vanhaa matchiään Tinderissä. Mira avasi keskustelun vitsillä mikä ei auennut Valtolle, ja keskustelu meinasi tyrehtyä alkuunsa. Valto kuitenkin muisti nähneensä Miran kuntosalilla, erityisesti siksi, että Miran näyttävä selkätatuointi oli jäänyt Valtolle mieleen. Ensimmäiset treffinsä pari sopikin kuntosalille.

Pinja, 20, ja Kalle, 31, Juankoski

Temptation Island Suomi 7
Lars Johnson / Nelonen

Juankoskelaiset Pinja ja Kalle tekevät kaiken yhdessä. Kalle pyörittää kahta yritystä, ja Pinja työskentelee Kallen kanssa molemmissa. Marja- ja kukkabisnes pitää parin kiireisenä kesäkaudella, ja ympäri vuoden pari pyörittää hotelli- ja ravintolayritystä. Työn ulkopuolelle jää hieman vähemmän aikaa, mutta senkin pari viettää yhdessä. Kalle ajaa harrastuksena rallia, ja Pinja kartturoi. Lomat pari viettää yhdessä, ja he myös asuvat yhdessä, joskin vielä toistaiseksi epävirallisesti.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Mathilda "Mattu", 22, ja Jarkko "Jape", 22, Helsinki

Temptation Island Suomi 7
Lars Johnson / Nelonen

Henkilökohtaisena avustajana työskentelevä Mattu ja kunnossapitoasentaja Jarkko tapasivat toisensa bileissä, joista Jarkko kutsui Mattun luokseen. Pari ihastui ja yhteinen taival alkoi. Parisuhde on Jarkolle erityisen merkityksellinen, sillä se on Jarkon ensimmäinen. Jarkko toivookin, että tämä suhde olisi myös se viimeinen.

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!