Anna Äärelä
12:10 - 20.02.2020 / musiikki / Findance
Tammerfest 2020 -esiintyjät julki: Antti Tuisku, Tehosekoitin, Sanni, JVG, Apulanta, Teflon Brothers...

Tampereella heinäkuun puolivälissä 16.-18.7.2020 juhlittavan kaupunkifestivaali Tammerfestin pääareenan ohjelma on valmis.

Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät paluun tekevä Tehosekoitin sekä uuden albumin julkaissut ja pitkän tauon jälkeen livenä nähtävä Antti Tuisku.

Yleisön toiveesta Tammerfestin yleisöä saapuvat viihdyttämään myös kolme Emma-pystiä vastaanottanut Lauri Tähkä, kotikentällään esiintyvä festivaalin vakiovieras, konkariyhtye Popeda, neljä Emmaa haalinut ja hallikiertueen myötä festarilavoille saapuva rap-duo JVG, pop-tähti Sanni ja Iiro Rantalan kanssa kesällä keikkaileva Eppu Normaali.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Groovaavaa kesämenoa Ratinanniemessä tarjoilevat Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä reggaeyhtye Jukka Poika & Band. Bileet laittaa viimeistään pystyyn Teflon Brothers.

Yleisön ikisuosikki, laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen, rock-moottori Apulanta, ”Epäröimättä hetkeekään” -biisin julkaissut rap-artisti Elastinen, pop-kuningatar Kaija Koo, Vuoden naisartisti-Emmalla palkittu Ellinoora, uuden tulemisen elektrovivahtisella Momentum-trilogiallaan tehnyt Chisu ja toisen albumin julkaissut Vesala ovat niin ikään festivaalin tuoreita kiinnityksiä.

- Saimme Tammerfestiin kaikkien aikojen ohjelman! Olemme iloisia, että voimme tarjota yleisölle kompaktisti kolmessa päivässä maamme ykkösartistien keikat – loistavassa miljöössä ja tapahtumapuitteissa aivan kaupungin ytimessä, kommentoi tuottaja Jonna Myllykangas.

Kaikki tämän vuoden Tammerfestin pääareenan lipputyypit ovat nyt myynnissä ja keväthinnat voimassa 9.3. saakka. Tarkemmat aikataulut sekä klubiohjelma julkaistaan keväällä.

TAMMERFEST
Tampere, Ratinanniemen Festivaalipuisto ja klubit 16.-18.7.2020

Esiintyjät:
Torstai 16.7.: Apulanta, Kaija Koo, Elastinen, Ellinoora, Chisu
Perjantai 17.7.: Antti Tuisku, JVG, SANNI, Eppu Normaali, Vesala, Jukka Poika & Band
Lauantai 18.7.: Tehosekoitin, Lauri Tähkä, Popeda, Teflon Brothers, J. Karjalainen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Lippujen hinnat:
3 päivää 129e
2 päivää (to-pe / pe-la) 115e
1 päivä 69e
Lastenlippu 1 päivä 11,50e
VIP 3 päivää 269e
VIP 1 päivä 129e
Ratinanniemen Festivaalialue on ikärajaton. Alle 12-vuotiaat alueelle huoltajan seurassa. Lastenlippu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille, jotka saapuvat alueelle vanhempiensa seurassa. VIP-liput ja alueen anniskelualueet K-18.