Samsung
20:10 - 17.02.2020 / viihde / Findance
Tällainen on Samsung Galaxy Z Flip - JerryRigEverything laittoi taittuvan kännykän kestävyystestiin

Samsung tuo tällä viikolla Suomeen innovatiivisen älypuhelimensa Galaxy Z Flip.

6,7-tuumainen lasinäyttö taittuu kätevästi pienemmäksi paketiksi, joka sopii käteen, taskuun tai käsilaukkuun, ja pitää samalla näyttöpinnan suojassa. Galaxy Z Flipin sarana, Hideaway Hinge, sisältää innovatiivista teknologiaa, ja laitteen käyttöliittymä on muokattu sopimaan juuri tälle uniikille näytölle. Käyttöliittymän ansiosta Galaxy Z Flipillä on mahdollista ottaa kuvia ja videoita sekä tehdä videopuheluita uusilla, fiksuilla tavoilla ilman tarvetta pitää puhelinta kädessä.

– Intohimomme on koetella jatkuvasti teknologian rajoja ja kehittää uusia kokemuksia asiakkaillemme. Galaxy Z Flip -puhelimen uusi muotoilu ja taittuva lasinäyttö laajentavat jälleen käsitystämme siitä, mikä älypuhelimilla on mahdollista. Uskomme uutuuden viehättävän erityisesti tyylitietoisia, luovia ja todellisia uusia innovaatioita hakevia käyttäjiä, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy Fold oli merkittävä lähtölaukaus uuteen taittuvien puhelinten aikakauteen. Nyt Samsung haluaa jatkaa tulevaisuuden muovaamista Galaxy Z Flipillä. Kyseessä on täysin uuden, taittuviin puhelimiin keskittyvän Z-laitesarjan ensimmäinen tuote, joka viestii Samsungin sitoutumisesta tähän laitekategoriaan.

Puhelimen myynti alkaa 21. helmikuuta väreissä Mirror Purple ja Mirror Black. Suositushinta on 1550 €.

Mutta miten se kestää rajua käyttöä? Kännykkätubettaja JerryRigEverything laittoi Galaxy Z Flipin tositestiin ja kertoo mielipiteensä: onko näyttö lasia - katso video alla: