Viivi Huuska
14:10 - 04.02.2020 / musiikki / Findance
Wanaja Festival 2020 -lisäyksiä: Sanni, JVG, Elastinen, Apulanta, Erin, Klamydia...

Wanaja Festivalin ohjelma tuo suomipopin ja -rockin suurimmat nimet Hämeenlinnaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Idyllisessä Linnanpuistossa perjantaista lauantaihin 3.-4.7. juhlittava festivaali julkaisee nyt Lauri Tähkän, Kaija Koon ja Teflon Brothersin rinnalle uusia artisteja.

Hämeenlinnan kutsuun ovat vastanneet keväällä halleja ja areenoita kiertävä JVG, Ikurin ikiliikkuja Popeda, kotimaisen rap-musiikin pioneeri Elastinen, pop-tähdettäret Sanni, Ellinoora ja Erin sekä lavaenergiaa pursuava rock-hittikone Apulanta. Wanajaan saapuvat myös reggae-yhtye Jukka Poika & Band, suomalaista sielunmaisemaa lauluissaan avaava, koko kansan tajuntaan iskenyt Arttu Wiskari, laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen ja yli 30 vuotta maatamme kiertänyt kantaaottava punk-rock -yhtye Klamydia.

Wanaja Festival on sallittu kaiken ikäisille. Vain ravintola-alueille ja VIP-alueelle on ikäraja 18 vuotta. Wanaja Festivaleille on myynnissä edullinen päiväkohtainen lastenlippu.

WANAJA FESTIVAL 3.-4.7.2020
Linnanpuisto, Hämeenlinna

Esiintyjät: JVG, Apulanta, Lauri Tähkä, Popeda, SANNI, Kaija Koo, Elastinen, Erin, Arttu Wiskari, Klamydia, Ellinoora, J. Karjalainen, Teflon Brothers, Jukka Poika & Band

Liput:
2 pv (pe-la) 119e
2 pv (pe-la) VIP 175e
1 pv 69e
1 pv VIP 110e
Lastenlippu 1pv 11,50e
Lastenliput 3-10 -vuotiaille. 2 -vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa.