Yle Kuvapalvelu / Simon Ridgway
18:10 - 07.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena nyt: Jane Austenin kesken jääneeseen romaaniin perustuva Sanditon starttasi - Rose Williams ja Theo James tähdittävät

Yle Areena esittää nyt Sanditon-sarjan ensimmäisen jakson.

Sarja starttaa tänään Yle TV1:llä klo 19.00 ja uusi jakso on luvassa aina tiistaisin.

Sanditon perustuu Jane Austenin kesken jääneeseen romaaniin, jonka henkiin on herättänyt Andrew Davies.

Sarja käsittelee suuria unelmia ja loistavia tulevaisuudennäkymiä, joista kaikki - asemaan ja varallisuuteen katsomatta - voivat haaveilla, mutta joita kaikki eivät koskaan tavoita. Toisaalta puhdas onni ja aito rakkaus voivat odottaa jo seuraavan kulman takana, jos vain uskaltaa lähteä matkaan.

Sanditonin merenrantakaupunki sijaitsee toki kauniilla paikalla mutta uinuu Ruususen untaan. Kunnes rohkea visionääri ja uudistaja, saapuu paikalle ja aikoo mullistaa kaiken. Sanditonista tulee kaikkien tuntema ja rikkaiden suosima kylpyläkaupunki - mutta vasta sitten, kun projektille on varmistettu rahoitus.

Monilapsisen Heywoodin perheen vanhin tytär Charlotte saa onnekkaan sattuman ja perheensä osoittaman hyvyyden tähden tilaisuuden lähteä Parkerin perheen vieraaksi tulevaan huvittelukaupunkiin. Hän kohtaa joukon loputtoman kiehtovia uusia tuttavuuksia eri yhteiskuntaluokista, joista etenkin muuan nuorempi herra Parker ilahduttaa nuoren naisen silmää. Nouseeko Sanditonin kylpyläkaupunkihaave siivilleen? Entä löytääkö elämään uteliaasti suhtautuva maalaistyttö rannikon joskus synkistäkin pilvistä kultareunan?

Pääosissa nähdään Rose Williams ja Theo James. Sarja käsittää kahdeksan jaksoa.

Katso Sanditon-traileri alla: