Alamy / AOP
22:10 - 08.12.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Seksin asiantuntija paljasti kikan saada nainen aina "sille tuulelle" - kertoi myös "varman" paikan orgasmille

The Sun kertoo [lähde] kirjailijan seksiaiheisista vinkeistä.

Seksistä kirjoja kirjoittanut Nadia Bodoky halusi paljastaa miehille keinoja saada nainen innostumaan seksistä.

Bodokyn mukaan monilla miehillä "on kompassi rikki" naisten seksuaalisten mieltymysten suhteen. Hänellä on kuitenkin tarjota ratkaisu.

Seksiasiantuntijan mukaan vastaus alkaa naisen aivoista. Hän mainitsi niin sanotun aivot-vagina-silmukan.

- Selkokielellä sanottua, tiedämme, että vaginamme vaikuttavat suoraan aivoihimme ja päinvastoin, Bodoky kertoi.

- Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet mies etsimässä sänkypuuhia, sinun pitäisi ensin tehdä muutama asia alentaaksesi kumppanisi stressiä, asiantuntija jatkoi.

Keinoiksi Bodoky luetteli tunnelmavalaistuksen, miellyttävän musiikin, hieronnan ja nauramisen. Hänen mukaansa nämä kaikki vähentävät stressihormoni kortisolia elimistöstä - saaden samalla naisen tilaan, jossa kiihottuminen on mahdollista.

Bodoky kehotti miehiä myös tekstittelemään kumppaneilleen päivän mittaan. Viesteissä kannattaisi sanoa esimerkiksi, miten kuumalta nainen näytti viime tapaamiskerralla.

Asiantuntijan mukaan nämä keinot saavat naisen aavistelemaan seksiä, joka on hänen mielestään erittäin tärkeä palanen naisen halukkuudessa. Hän otti jälleen esille aivot-vagina-silmukan.

- Kun rakennat jännitystä seksiviesteillä, ajoittaisilla hienovaraisilla kosketuksilla, esileikillä ja tunnelmaa luovilla asioilla kuten kynttilänvalolla ja romanttisella musiikilla, käytännössä hakkeroit tätä silmukkaa, Bodoky jatkoi.

Asiantuntija kertoi vielä, että klitoriksen ja G-pisteen lisäksi naisen herkkiä kohtia löytyy vaginan seinämistä, välilihasta, anuksen alueelta sekä kohdunkaulasta. Hän vinkkasi vielä, että klitoriksen ja G-pisteen välissä on yhteys, jota stimuloimalla useimmat naiset saavat orgasmin.

artikkelin avainsanat:
seksi tuotteet