Pixabay
08:10 - 30.11.2019 / viihde / Johan Ekroth
5 naista kertoo, miksi valitsevat vibraattorin miehen sijasta - "voin tehdä sen uudestaan ja uudestaan"

Seksilelujen kirjo on nykyään varsin mittava niin miehille kuin naisillekin. Yksi klassikko on kuitenkin vibraattori, joka haastaa miehen ja naisen välisen seksin.

Osa naisista nimittäin valitsee miehen sijaan vibraattorin petikaverikseen. Seuraavat viisi naista kertovat syyn valintaansa, kirjoittaa Metro [lähde].

1. Eräs nainen kertoo, että hänellä on vibraattorin avulla valta oman orgasmin saamisen vauhtiin. Lisäksi hän nauttii siitä, että pystyy saamaan itselleen orgasmin useita kertoja sen sijaan, että tarvitsisi odottaa miehen "latautumista".

2. Toinen nainen kertoo olevansa toisinaan malttamaton ja haluaa orgasmin nopeasti ilman pitkiä esileikkejä. Tällöin hän nauttii vibraattorista.

3. Kolmannelle naiselle vibraattorin käyttö vähentää syyllisyyden tunnetta. Hän kertoo, että voi lopettaa vibraattorin käytön koska haluaa ilman syyllisyyden tunnetta. Kun hän harrastaa seksiä miehen kanssa, on otettava huomioon myös toinen osapuoli.

4. Neljäs nainen vannoo vibraattorien nimeen, sillä niiden avulla hän voi saada orgasmin toisin kuin miesten kanssa.

5. Viides nauttii vibraattorien helppoudesta, sillä vibraattorit eivät puhu, ne kestävät pidempään kuin neljä sekuntia ja niistä pääsee eroon välittömästi seksin jälkeen.

artikkelin avainsanat:
seksi