ENCE
18:10 - 27.09.2019 / pelit / Findance
Esports-organisaatio ENCE ja Samsung yhteistyössä

Samsung Electronics ja esports-organisaatio ENCE vahvistavat strategista yhteistyötään. Vuoden vaihteessa alkanut kumppanuus saa uuden vaihteen syksyllä 2019, kun Samsung varustaa ENCE:n ammattilaispelaajat viimeisimmillä Galaxy-ekosysteemin mobiililaitteilla. Kumppanuuden tarkoituksena on helpottaa menestystä niittäneiden ENCE-pelaajien kommunikointia sekä tehdä hektisestä arjesta mahdollisimman tehokasta ja vaivatonta.

- Tavoitteenamme on aina ollut luoda innovaatioita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme luovan, tehokkaan ja kytketyn elämän. Olemme erityisen ylpeitä voidessamme osaltamme auttaa ENCE:n maailmanluokan peliammattilaisia tekemään parhaansa kisa-areenoilla, ja viemään sekä e-urheilusta että teknologiasta tunnettua Suomea entistä vahvemmin maailman kartalle, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

ENCE on vuonna 2013 syntynyt esports-organisaatio, joka tunnetaan useista rajoja rikkovista menestystarinoista niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Tämän vuoden kohokohtia ovat olleet CS:GO-joukkueen rakettimainen nousu maailman terävimpään kärkeen Katowicen Major-turnauksen finaalipaikalla sekä Blast Pro Series Madridin turnausvoitolla. Maailman johtava StarCraft II -pelaaja Joona "Serral" Sotala on jatkanut viime vuoden dominointiaan muun muassa GSL vs the World, WCS Spring ja WCS Fall -turnausvoitoilla. ENCE:n PUBG-joukkue puolestaan otti vakuuttavan voiton PUBG Europe League 2019 -liigan ensimmäisessä osassa.

Tulevien kuukausien aikana ENCE tulee lisäksi näyttämään, miten organisaation ammattilaispelaajat hyötyvät harjoittelun ja turnausmatkojen täyttämässä arjessaan uusimmasta mobiili- ja SSD-teknologiasta.

- Meille on tärkeää voida tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset varusteet pelaamiseen, vapaa-aikaan ja yhteydenpitoon maailmalla. Samsung edustaa ENCE:n tavoin oman alansa kärkeä, joten olemme innolla mukana kertomassa tarinaa laitteista, joiden takana voimme aidosti seistä, toteaa Joona Leppänen, ENCE:n markkinointijohtaja.

artikkelin avainsanat:
e-urheilu ENCE Samsung