Nelonen / Petri Mast
11:10 - 20.09.2019 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Suomi 2019: BB-Mira kertoi olevansa perussuomalainen - näin Tarina ja Kevin reagoivat

Big Brother Suomi -talossa keskusteltiin politiikasta. Siinä missä BB-Tarina on tuonut vahvasti kantansa esille, perussuomalaisia kannattava BB-Mira on pysynyt melko vaitonaisena.

Mira koki, että hiljalleen muiden varovaisuus omien kantojensa esilletuomisesta alkaa karista.

- Sen takia just, ku sulla ei oo ollut sitä varovaisuutta, niin se varovaisuus on siirtynyt minuun, Mira tuumii BB-nettisivujen mukaan [lähde].

- Ekalla viikolla hirveesti puhuttiin sitä, että "saakelin persut, en vois ikinä kuvitella puhuvani sellaisen ihmisen kanssa" niin mene nyt siinä sit sanomaan, että olen hyvin vahvasti perussuomalainen, Mira sanoo ja muistelee useampaakin keskustelua, josta hän oli lähtenyt kävelemään pois.

- Ihanaa, että me puhutaan tästä, Tarina tuumasi, eikä kokenut halventaneensa perussuomalaisia.

Mira koki olevansa paljon muutakin kuin vain perussuomalainen eikä hän edes seuraa paljon politiikkaa, mutta vaalikoneet ovat vahvistaneet hänen kantansa.

BB-Kevin puolestaan sanoo, että vaikka hän ei pidä puolueesta, hänen ei tulisi lokeroida kaikkia sen äänestäjiä samaan lokeroon.

- Sen äänestämisestä tulee haittaa minulle ja minun edustamalleni ihmisryhmälle. Se on mun pohja-ajatus, Kevin mietti.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!