LG
20:10 - 14.09.2019 / pelit / Findance
LG tuo OLED-televisioihin NVIDIAn G-SYNC-tuen pelaajien iloksi

LG Electronicsin ja NVIDIAn uuden yhteistyön tuloksena LG:n vuoden 2019 OLED-televisioiden malleihin 65/55E9 ja 77/65/55C9 tulee NVIDIAn G-SYNC-teknologiaa tukeva päivitys.

NVIDIA G-SYNC mahdollistaa näytön huippunopeuden ja vahvat värit sekä loistavan suorituskyvyn ja kuvanlaadun, jotka takaavat sujuvan ja mukaansa tempaavan pelikokemuksen ilman kuvan välkkymistä, repeilyä tai nykimistä.

Pienen komentoviiveen ja ultranopean vasteajan ansiosta LG:n OLED-televisiot tarjoavat erinomaisen pelikokemuksen. NVIDIA G-SYNC -yhteensopivuus takaa entistä immersiivisemmän PC-pelikokemuksen suurella näytöllä alan johtavilla 4K OLED -televisiomalleilla (saatavilla sekä 55- että 77-tuumaisena).

LG:n itsevalaiseva, yksittäisiä pikseleitä ohjaileva OLED-teknologia tuottaa realistisen tarkkoja kuvia, joiden ansiosta pelaajat voivat uppoutua entistä syvemmälle lempipeliensä maailmaan. Lisäksi televisioissa on huippunopea vasteaika ja jopa 120 Hz:n virkistystaajuus, sekä todella syvät kontrastit ja erittäin tarkka värintoisto. Komentoviiveet voivat ratkaista pelin voiton tai häviön, minkä vuoksi OLED-televisioiden viive onkin lähes huomaamaton 6 millisekuntia 1440 pikselin sisällössä 120 hertsin virkistystaajuudella ja 13 millisekuntia 4K-sisällössä 60 hertsin virkistystaajuudella. Minimaaliset komentoviiveet ja tinkimätön kuvanlaatu tekevät LG:n OLED-televisioista parhaat näytöt pelaamiseen.

Televisiot myös tukevat useita suosittuja HDR-formaatteja, mukaan lukien HDR10 ja Dolby Vision, jotka hyödyntävät HDMI 2.1 -ominaisuuksia kuten ALLM (Auto Low Latency Mode), VRR (Variable Refresh Rate) ja eARC (Enhanced Audio Return Channel).

Lisäksi OLED-televisiot tukevat peli- ja katselukokemusta syventäviä elokuvaääniformaatteja kuten Dolby Atmosta sekä innovatiivista, häviötöntä Dolby TrueHD -ääniteknologiaa. Televisiomallit hyödyntävät myös LG:n syväoppimiseen perustuvaa tekoälyääntä, joka tuottaa 5.1 surround -tilaääntä.

- Ei ole mikään salaisuus, että LG:n OLED-televisiot ovat erittäin haluttuja pelaajien keskuudessa ympäri maailman, ja siksi olemme sitoutuneita tekemään heidän pelikokemuksestaan mahdollisimman täydellisen, sanoo Sam Kim, LG Home Entertainment Companyn TV-tuotesuunnittelun johtaja.

- NVIDIA G-SYNC -yhteensopivuuden myötä osoitamme, että OLED-televisioillamme on maailman parhaan pelilaitteistobrändin tuki.

NVIDIAn G-SYNC-yhteensopivuus tulee saataville LG:n vuoden 2019 OLED-televisioihin valituilla markkinoilla ohjelmistopäivityksen muodossa tulevien viikkojen aikana.

artikkelin avainsanat:
LG NVIDIA tech