Oku Luukkainen
20:10 - 20.08.2019 / pelit / Findance
Retroperjantai-ohjelmasta tuttu Oku Luukkainen sai oman mobiilipelin Oku Game - DJ Runner

Retroperjantai-ohjelmasta tuttu Oku Luukkainen on saanut oman retrotyylisen mobiilipelin Oku Game - DJ Runner.

Sekä Android- että iOS-ympäristöön saatavissa olevassa pelissä pingotaan pitkin Helsingin katuja ilkeitä ninjoja ja kärttyisiä mummoja väistellen, tavoitteena ehtiä dj-keikalle ajoissa. Pelissä voi kerätä lisäpisteitä poimimalla reitiltä cd-levyjä ja kivuta tulostaulukon kuninkaaksi.

Matkan varrella apuaan tarjoavat Okun ystävät musiikkimaailmasta, kuten jäsenet suosituista dance-yhtyeistä Movetron ja Chorale.

- Halusimme tehdä pelin, joka samanaikaisesti vetoaa sekä Okun faneihin että kasuaalipelien pelaajiin, Felicia Prehn kertoo.

Prehn ja Nopia Oy:n ohjaaja Teemu Erämaa työskentelivät Luukkaisen kanssa kehittääkseen tarinan ja pelin, joka vetoaisi kaikkiin huolimatta siitä, tuntevatko he Oku Luukkaisen.

- Siinä vaiheessa kun sain tietää, että Nopia olisi kiinnostunut tekemään minusta pelihahmon olin todella siis todella otettu. Olen myös ollut alusta asti mukana suunnittelemassa peliä ja mukana on myös ihan tosi tilanteita omasta elämästä. Mitä ne on niin jokainen saa pelatessa tehdä omat johtopäätökset, Oku nauraa.

Katso Oku Game - DJ Runner -traileri alta: