Alamy / AOP
03:10 - 28.07.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Näin hävyttömän paljon Kylie Jenner tekee rahaa yhdellä Instagram-kuvalla - ei todellakaan pikkurahoja!
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Instagramissa tehtiin vastikään muutos tykkäyksiin. Niiden lukumäärä ei enää näe kaikissa maissa kuin kuvan lataaja. Ei ole vielä täysin varmaa, onko muutos pysyvä.

Se on jo kuitenkin aiheuttanut huolta ja murhetta niissä käyttäjissä, jotka tienaavat palvelun avulla elantonsa, sillä jos tykkäyksien määrä ei näe, se voi vaikeuttaa sponsorien saamista.

Eräs käyttäjä, jonka ei varmasti tarvitse muutoksesta huolestua, on Kylie Jenner. Cosmopolitan kertoi [lähde] nyt, paljonko tähti tienaa keskimäärin per kuva.

Summat ovat tähtitieteellisiä. Moni ei välttämättä tienaa elämänsä aikana niin paljon kuin Jenner tienaa yhdellä kuvalla.

Raportoidusti Jenner tienaa yhdestä kuvasta jopa yli miljoona euroa. Jennerillä on sponsoreita, joiden maksamat korvaukset nostavat palkkion pilviin.

Myös laulaja Ariana Grande tienaa paljon per kuva - noin 900 000 euroa. Kylien sisko Kim Kardashian puolestaan tienaa noin 820 000 euroa per kuva.

Instagram teki muutoksen, jotta ihmiset voisivat keskittyä enemmän sisältöön ja vähemmän siihen, kuinka paljon heidän kuvansa saavat tykkäyksiä.