Isabel Andersson
08:10 - 08.06.2019 / musiikki / Findance
Sana ja Maya Paakkari julkaisivat uutena versiona dueton Haava

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana ja pitkän linjan rokkikuningatar Maya Paakkari versioivat duettonsa uudestaan.

Oululaisartisti Sanan elämä koki kovan kolauksen kolme vuotta sitten, kun hänen paras ystävänsä kuoli yllättäen. "Se oli tähän astisen elämäni pahin päivä", Sana suree.

Musiikki on aina ollut Sanan pakokeino, joten artisti tarttui kynään ja vuodatti ajatuksensa paperille. "Se piti vielä ääneen purkaa, ja niin räppäsin sen nauhalle kotistudiossani. Vedin sen niin monesti ykkösellä purkkiin, että sain sen artikuloitua ilman itkua. Terapiabiisini oli valmis.", Sana muistelee kappaleen syntyä. "Ei sitä pitänyt ikinä julkaista, mutta lähipiiri toivoi sitä. Siinä kohtaa oli myös ihan selvä kenet pyytäisin vierailemaan biisiin."

Kappale sai suurta suosiota ja palauteryöppy kertoi sen nousseen useiden voimabiisiksi oman surun keskellä. "Mua jäi vaivaamaan, että jotain siitä puuttui, niimpä halusin avata sen uusiksi. Tuottajani Vesa "Veli Hiidenmaa" Lappalainen ymmärsi täysin mitä hain ja teki kokonaan uuden taustamusiikin. Fiksattiin vähän myös sanoituksia. Nyt se on ihan täydellinen.", Sana hymyilee.

Kuuntele Haava 2.0 Spotifyssa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Maya Paakkari Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!