Apulanta
08:10 - 07.06.2019 / musiikki / Findance
Apulanta yllättää nu metal -ep:llä: Make Nu Metal Great Again

Apulanta on julkaissut uuden ep:n. Bändi on työstänyt nu metal -henkistä erikoisjulkaisua kuluneen kevään aikana kaikessa hiljaisuudessa eikä sen julkaisuajankohdasta ole myöskään huudeltu ennakkoon.

Make Nu Metal Great Again -niminen julkaisu sisältää kolme täysin uutta kappaletta ja legendaarisen hittibiisin Mato, josta on äänitetty liveversio yhtyeen uran suurimmilta keikoilta Hartwall Arenalta tammikuussa 2019.

Apulanta esitti kaikkien yllätykseksi nyt ilmestyneen ep:n aloitusraidan Lokin päällä lokki -kappaleen livenä The Voice Of Finland -ohjelmassa aiemmin keväällä.

Apulannan keulahahmo Toni Wirtanen kommentoi julkaisua seuraavasti: "Kun kansa huutaa, me vastaamme. Nu metalia on kaiken maailman hienostelijoiden piireissä pidetty vihatuimpana musiikinlajina koskaan. Sehän on kumminkin täydellistä taustarähinää festaripompotukseen. Tämmöinen musa kuulostaa hiton tuoreelta tässä ajassa ja lisäksi nämä sävyt itsessään ruokkii sanoituspuolella hieman tummempaa itsetutkiskelua. Make Nu Metal Great Again kumartaa tyrnäkkäästi legendaarisen nu metal-genren suuntaan. Nyt on kesä, pannaan kansa pomppimaan!"

Make Nu Metal Great Again -ep:llä mukana Rico Tubbs aka Dj Infekto, joka tuo kappaleisiin elektronista maustetta ja dj-kulmaa.

Ep:stä julkaistaan myös fyysinen vinyyliversio. Vinyylin julkaisupäivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Make Nu Metal Great Again -biisilista:

1. Lokin päällä lokki
2. Lasitalot
3. Numero
4. Mato (live, Hartwall Arena 2019)

Kuuntele Make Nu Metal Great Again Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Apulanta