Pixabay
02:10 - 27.05.2019 / viihde / Johan Ekroth
Miten ihmiset jäävät kiinni pettämisestä? - 4 erilaista tapausta

Suhteessa tai avioliitossa toisen pettäminen on nykyään hyvin yleistä. Toiset eivät jää siitä koskaan kiinni, mutta heitäkin löytyy paljon, joiden pettäminen tulee julki tavalla tai toisella. Neljä ihmistä kertoo, kuinka he jäivät kiinni pettämisestä tai saivat selville kumppaninsa uskottomuuden, kirjoittaa Metro [lähde].

1. Nainen kertoo nähneensä miehensä puhelimessa viestin, jossa puolisolle tuntematon nainen lupasi varata hotellihuoneen, mikäli mies tuo shamppanjaa ja alushousut.

2. Nainen lähetti miehelleen tylysti tekstiviestin, että hän tapailee exäänsä. Mies kertoo olleensa hyvin surullinen, jonka jälkeen hän sanoi naiselle hyvästit ja poisti hänen numeronsa.

3. Nainen kertoo olleensa pariskunnan tietokoneella, kunnes sai epäilyttävän viestin toiselta naiselta. Hän avasi viestin, jossa oli alastonkuvia viestin lähettäneestä naisesta. Hän myös rukoili alastonkuvia miehestä tai sitä, että hän tulisi heti naisen luo.

4. Nainen sai kuulla huhun, jonka mukaan hänen miehensä petti häntä heidän ystävänsä kanssa. Tämän jälkeen nainen näki miehensä selässä kynsien jälkiä, jotka olivat toisen naisen aikaansaannoksia. Suhde päättyi tähän.

artikkelin avainsanat:
seksi