Lars Johnson / Nelonen
15:10 - 25.04.2019 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: Vilma sai Joonaksen ilkeät haukut - avautuu nyt Instagramissa

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin kuinka Joonas haukkui Vilmaa huomiohakuiseksi varsin ilkeillä sanavalinnoilla.

Nyt Vilma on avautunut aiheesta Instagramissa:

- "Sä oot huomionhakuinen, huora" Joonas lauko mulle bileissä. Ensinnäkin, naista huoraksi haukkuminen on tosi tyhmää ja Joonas teki tässä kohtaa itsestään typerän. En hyväksy tälläistä missään määrin. Itse tilannehan kesti noin 15 minuuttia, ja Joonas myönsi että käytti väärää sanaa. Silti, en kokenut että olin ansainnut tuollaista julkista nöyryytystä, en ollut tehnyt kenellekään mitään pahaa ja kaikista olen puhunut tosi kauniisti.

- Mitä tulee huomionhakemiseen, mä ymmärrän nyt mistä se tulee kun katson ohjelmaa. Miksi en ymmärtänyt sitä temppareissa? Mä puhuin paljon omista asioistani ja tuntemuksistani, mulle sanottiin että puhu aina kun mietityttää, toimin sen mukaan. Kaikki "miksei kamera kuvaa mua" "oonko kaunis" "vikittele mua vähän" on mun puolelta ollut 100% läppää. En koskaan kysy missään baarissa vastaavaa.

- Okei myönnetään,halusin ehkä vähän hämmentää ihan ohjelman formaatin takia, ulosanti on vain ollut väärä. En osannut ajatellakkaan, että jotkut luulisi että olisin tosissaan. En todellakaan kaipaa mitään lisähuomiota, sitä tulee tarpeeksi ihan hakemattakin

- Asia on käsitelty Joonaksen kanssa pariinkin kertaan, ja mun puolelta kaikki on hyvin ja Joonas on tosi kiva ja hauska persoona, jonka letkautuksia on kiva ollut katsoa jaksoissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön (@vilmajosefiinak) jakama julkaisu