Valve Corporation
12:10 - 23.04.2019 / pelit / Findance
Telia Esports Series -e-urheilusarjan ensimmäisessä CS:GO-tv-lähetyksessä vastakkain ENCE ja SJ Gaming

Tämän viikon perjantaina alkavan Telia Esports Series -e-urheilusarjan ensimmäisessä suorassa tv-lähetyksessä Subilla pelaavat CS:GO:n maailmanlistan kärkikahinoissa viihtyvä ENCE ja SJ Gaming.

- On huikeaa, että perjantaina sarja todella alkaa, ja maan kärkijoukkueet pelaavat studiossamme suorassa tv-lähetyksessä. Luvassa on taktista taistelua niin pelissä kuin studiossakin, ja varmasti nähdään myös monia yllätyksiä, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Katsojat voivat seurata sarjan etenemistä, huippuhetkiä ja sarjataulukoita myös Teliaesportsseries.com -verkkosivuilla. Luomalla omat tunnukset käyttäjät voivat myös avata saitilla lootboxeja eli yllätyslaatikoita ja voittaa palkintoja. Lootboxeja löytyy Subin perjantaisista tv-lähetyksistä sekä teliaesportsseries.comin englanninkielisistä pelistreameista.

- Ja mikä parasta, verkkosivuilla katsojat voivat osallistua tv-lähetykseen lähettämällä chatin kautta studioon kysymyksiä ja kommentteja, joista asiantuntijat poimivat kiinnostavimmat suoraan lähetykseen, Segercrantz iloitsee, mutta miettii jo tulevaa:

- Tavoitteenamme on viedä Telia Esports Series ensi vuoden aikana kaikkiin pohjolan ja Baltian Telia-maihin. Tällöin myös Teliaesportsseries.com kasvaa kansainväliseksi saitiksi, josta löytyvät kaikkien maiden sarjojen sisällöt.

Suomen sarjan ensimmäisen kauden CS:GO-pelejä voi seurata Subilta perjantaisin iltayhdeksältä. Lähetykset ovat suoria ja ne löytyvät samaan aikaan myös mtv-palvelusta. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Telia Esports Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua. Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia hankki viime kesänä.