Samsung
13:10 - 22.02.2019 / viihde / Findance
Samsung esitteli taittuvan kännykän Galaxy Fold - kuvat
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Samsung on esitellyt Galaxy Foldin, uuden taittuvan puhelimen, joka luo täysin uuden laitekategorian mobiilimarkkinoille.

Galaxy Foldissa on maailman ensimmäinen 7,3-tuumainen Infinity Flex Display -näyttö, joka voidaan taittaa kompaktiksi, etunäytöllä varustetuksi puhelimeksi. Laite mahdollistaa tehokkaan moniajon työskentelyyn, videoiden katseluun, pelaamiseen ja muuhun.

- Samsung kirjoittaa parhaillaan seuraavaa lukua mobiili-innovaatioiden historiankirjoihin. Galaxy Fold muuttaa sen, mikä älypuhelimella on mahdollista, ja avaa Infinity Flex Display -teknologiansa avulla täysin uuden tuotekategorian, toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Laitteen sisempi näyttö on taitettavissa, mikä on luonteva liike käyttäjälle, mutta erittäin vaikeaa toteuttaa teknisesti. Samsung kehitti uudenlaisen polymeerin ja loi sen pohjalta näytön, joka on noin puolet ohuempi tavalliseen älypuhelinnäyttöön verrattuna. Uusi materiaali tekee Galaxy Foldista taipuvan ja kestävän.

Ulkoisen näytön ja päänäytön välinen siirtymä on intuitiivinen ja sujuva. Kun Galaxy Fold avataan ja suljetaan, ohjelmat näytetään automaattisesti näytöllä, johon vaihdat. Selaat nopeasti Instagramin uutisvirtaa ja tarkistat kavereiden tarinat helppokäyttöisen vieritysrullan avulla. Kun haluat ottaa valokuvan, muokata kuvia yksityiskohtaisesti tai tutkia uutisvirtaa tarkemmin, voit avata näytön. Saat näkyviin isomman kuvan ilman keskeytystä.

Galaxy Fold tulee saataville vuoden 2019 toisen kvartaalin aikana. Galaxy Fold on saatavilla värivaihtoehtoina Space Silver, Cosmos Black, Martian Green ja Astro Blue.

Alla kuvat ja esittelyvideo:

Samsung Galaxy Fold
Samsung

Samsung Galaxy Fold
Samsung

Samsung Galaxy Fold
Samsung

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Galaxy Fold kännykät Samsung Samsung Galaxy
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!