E!
18:10 - 20.02.2019 / tv-sarjat / Findance
C More: Kim Kardashian, Kylie Jenner ja kumppanit palaavat ruutuihin tuoreeltaan USA:n tahdissa 1.4.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner ja Kourtney Kardashian - siinäpä melkoinen sisarjoukkio.

C More tuo Keeping Up with the Kardashians -reality-sarjan taas tv-ruutuihin 1. huhtikuuta.

Tällöin alkaa sarjan jo 16. tuotantokausi.

Kardashianeiden tarina jatkuu poikkeuksellisen reaaliaikaisena, sillä edellinen kausi päättyi vasta joulukuussa. Tällä kaudella seurataan Kimin ja Kanyen suhdetta sekä parin neljännen lapsen suunnittelua.

Supersuositun realityn 16. kaudella Kardashianit ovat läheisempiä kuin koskaan ja osoittavat perheen menevän kaiken muun edelle. Kourtney omaksuu Scottin kanssa "modernin perheen" elämäntavan, kun heidän painopisteenä on toimia positiivisina roolimalleina lapsilleen. Samaan aikaan Khloe totuttelee äitiyteen ja käsittelee edelleen monimutkaisia tunteita suhdetilanteeseensa liittyen. Kris puolestaan emännöi kiitospäivänä perhettä uudessa kodissaan Palm Springsissä, muttei ole kovin kiitollinen, kun loma ei sujukaan aivan odotusten mukaisesti. Kris päätyy myös Ariana Granden Thank U, next -musiikkivideolle.

Vaikka Kyliella on kädet täynnä tekemistä, on hänellä aikaa kuskata veljentytär Dream satuteemaisiin syntymäpäiväjuhliin. Kendall joutuu vaikeuksiin, kun tuhoisa metsäpalo tekee tuhojaan ympäristössä ja yksi hänen sisaristaan kieltäytyy lähtemästä. Kun Rob keskittyy yksinomaan tyttärensä kasvattamiseen, Kim päättää, että on aika antaa isosiskona elämänohjeita. Perhe pakkaa ja suuntaa Balille, jossa rauhallisen ja palauttavan energian keskellä jokainen heistä joutuu kohtaamaan mahdollisia elämänmuutoksia.

Kardashianeiden uuden kauden jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin 1.4. alkaen, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset tekstitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana.

C Moressa katsottavissa myös paljon muita realitysarjoja jenkkitahtiin:

13.2. The Real Housewives of Beverly Hills (9. kausi)
4.3. Very Cavallari (2. kausi)
7.3. The Real Housewives of New York City (11. kausi)

Katso 16. tuotantokauden traileri alta: