Elisa Viihde
09:52 - 19.10.2018 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde tänään: kotimainen Bullets-sarja alkaa, mukana myös Game of Thrones -tähti

Elisa Viihteen Cannesissa palkittu kansainvälinen alkuperäissarja Bullets on herättänyt paljon kiinnostusta jo etukäteen. Tänään yleisö pääsee tutustumaan tähän kymmenosaiseen jännityssarjaan, jonka kolme ensimmäistä jaksoa on tullut katsottaviksi Elisa Viihteen Aitioon.

Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvatun sarjan loput jaksot ilmestyvät viikon välein niin, että koko sarja on katsottavissa 9. marraskuuta.

Bulletsin näyttelijäkaarti on kansainvälinen ja nimekäs. Alkuperäissarjan pääosissa nähdään Krista Kosonen, Tommi Korpela ja saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli (Game of Thrones). Kekillin lisäksi kansainvälistä osaamista sarjaan tuovat ruotsalaistähti Dragomir Mrsic (Rahalla saa / Snabba Cash), mm. Kaurismäen Toivon tuolla puolen -elokuvassa pääosaa näytellyt syyrialaistaustainen Sherwan Haji sekä virolaistähdet Nikolai Bentsler ja Sten Karpov.

Bulletsin pääohjaaja on Pete Riski, ja lisäksi Antti J. Jokinen on ohjannut Belgiassa kuvatut osuudet.

Pieleen mennyt huumeratsia tuo yhteen vastahakoisen työparin – kokeneen huumepoliisin Timo Viidan (Tommi Korpela) ja peitetehtäviin erikoistuneen rikostutkijan Mari Saaren (Krista Kosonen). Juttu paljastuu odotettua monimutkaisemmaksi, jolloin Saari soluttautuu terroristiyhteyksistä epäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Kun tietoa pimitetään puolin ja toisin, uppoutuvat Saari ja Viita syvälle valheiden verkkoon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tutkinnan edetessä Saari asettaa itsensä hengenvaaraan – ja samalla Helsinki on suuremmassa vaarassa kuin koskaan.

Katso Bullets-traileri alla: