Apulanta
10:37 - 13.08.2018 / musiikki / Findance
Apulanta julkaisee poikkeuksellisen konserttitaltioinnin - myydään vain Prisma- ja S-market-liikkeissä

Apulanta esiintyi keväällä ennennäkemättömällä kokoonpanolla loppuunmyydyille konserttisaleille ympäri maan.

Ylistystä saanut Älä usko lauluihin -konserttisalikiertue sisälsi yhteensä 13 keikkaa, joista Lahden Sibeliustalon 24.3. keikka taltioitiin kokonaisuudessaan.

Keikkataltiointi on poikkeuksellinen kokonaisuus ja sillä nähdään niin a cappella -sovituksia kuin härkäsiä puoliakustisia versioita Apulannan kappaleista. Mukana on myös erittäin harvinaisia Apulanta-kappaleita, joita ei ole kuultu livenä vuosiin.

- On todella hieno juttu, että Älä usko lauluihin -konsertti saatiin taltioitua viimeisen päälle tyylillä, Apulannan Sipe Santapukki toteaa.

Konserttisalikiertueen keikkakokoonpanoon kuuluu bändin lisäksi viulisteja, pianisti, sellisti, harpisti, kantele ja sähköviulu.

DVD ja Blu-ray sisältävät keikkataltioinnin lisäksi extramateriaalia: still-kuvia kiertueelta sekä liki kaksituntisen bändin erikoishaastattelun, jonka on toimittanut Mirja Pyykkö. Haastattelu on kuvattu kiertueen jälkeen yhtyeen päämajalla, Apulandiassa.

Taltioinnista tehty DVD ja Blu-ray tulee yksinoikeudella myyntiin 22. elokuuta kaikkiin Prismoihin, suurimpiin S-marketeihin, sekä osaan ABC- ja Sale-myymälöistä sekä prisma.fi verkkokauppaan.

Konserttitaltiointi (kesto 89min):

I

Mitä kuuluu
Jumala
Teit meistä kauniin
Muistijäljet
Tuhka ja veri
Koneeseen kadonnut
Kadut
Kirous
Maanantai

II

Hiekka
Sun kohdalla
Maailmanpyörä
Routa
Zombeja!
Ravistettava ennen käyttöä
Amerika
Valot pimeyksien reunoilla
Pahempi toistaan
Mato
Anna mulle piiskaa

artikkelin avainsanat:
Apulanta