Saumaa Records
07:57 - 27.07.2018 / musiikki / Findance
Oku Luukkaisen YsäriBoi sai musavideonsa! - BMW i8 jännitti: "Jos mä sen mällään..."

Oku Luukkainen oli aiemmin Findancen haastattelussa uuden YsäriBoi-biisin tiimoilta - lue haastattelu täällä.

- Budjetti oli aika maltillinen, kenenkään ei tarvinnut lainaa ottaa. Itse en oo mikään erityinen autoihminen, mutta mulle kerrottiin, että musavideolla näkyvän auton (BMW i8) hinta on 200 000 euroa. Oon ajellut autolla aika paljon, mutta en ihan tohon hintaluokkaan kuuluvalla, että oltiin hieman jännän äärellä. Ymmärsin kyllä, että jos mä sen mällään, niin joutuu meneen pankin kautta todennäköisesti. Joko ikuinen velkavankeus tai pitää keikkailla arkisinkin, Oku naureskelee Findancen haastattelussa.

Auto on koristettu YsäriBoi-rekisterikilvellä.

- Sehän ei luonnollisesti ole mikään virallinen. Mietittiin kyllä, että miten poliisi mahtaa suhtautua, jos sattuu kohdille. Ei sattunut kuitenkaan...

Oku kertoo, että video tehtiin pitkälti kaveripohjalta.

- Go with the flow -tyyppisesti kuvailtiin siellä täällä Porissa ja Kristiinankaupungissa. Se on myös hatunnosto ihmisille, jotka käy keikoilla ja mahdollistaa tämän biisin ja Retroperjantain.

YsäriBoi on menestynyt mainiosti Spotify-listoilla!

- Biisin menestys on yllättänyt kaikki tekijät. Spotifyn TOP-20:ssa keikkunut jo jonkun aikaa. Alle kuukaudessa puoli miljoonaa kuuntelua. Keikoillakin se on jo selkeesti ykkösbiisi - vastaanotto on ollut kyllä aivan mieletön, Oku hehkuttaa.

Katso YsäriBoi-video alta:

artikkelin avainsanat:
Oku Luukkainen Pasi ja Anssi Portion Boys