Oku Luukkainen
07:58 - 06.07.2018 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen kertoo uudesta YsäriBoi-biisistä - mukana Portion Boys sekä Pasi ja Anssi

Suosittu ysäri-DJ ja Retroperjantai-ohjelman luotsi Oku Luukkainen on julkaissut uuden singlen YsäriBoi. Kappaleella vierailevat Portion Boys sekä Pasi ja Anssi.

Findance tavoitti pian Jysäri-festivaaleilla esiintyvän Okun kommentoimaan uutta kappalettaan.

- Haddaway-biisi menestyi hyvin ja antoi signaalia siitä, että voitaisiin tehdä lisää suomenkielistä.

Oku on tehnyt aiemmatkin biisinsä Portion Boysin Mikael Forsbyn kanssa ja sitä kautta mukaan biisintekoon tuli Joonas Naskali (Pasi & Anssi). Näistä aineksista kappale alkoi syntyä.

- Ajatusmaailmana oli jälleen tehdä ysäri mielessä, mutta tuotanto tiukasti nykypäivässä. Se tarjoaa ysärifaneille samastumista ja fiilistelyä, mutta samalla se voi iskeä heille, jotka eivät tiedä mitään ysäristä. Koko porukka oli tasavertaisesti mukana tekemässä biisiä!

Oku naureskelee, että sanoitukset ovat itse asiassa syvällisemmät kuin voisi ensikuulemalta vaikuttaa.

- Ysäri on monelle enemmän kuin vain ilmiö ja buumi. Mutta kyllä tämä tietysti toimii myös hyvällä tavalla "aivot narikkaan ja bailaamaan" -biisinä.

Luukkainen esiintyy Jysäri-festivaaleilla yhdessä Solid Basen, Mighty 44:n ja Choralen kanssa. Luvassa on pitkä keikka, jossa kuullaan kaikkien esiintyjien suurimmat hitit sekä muita ikimuistoisia eurodance-kappaleita.

- Ei olla tällaista show'ta vielä tehty, että jännityksellä odotan.

Spesiaalikeikka on myöhemmin luvassa myös Oulun Summer Partyssa ja Hämyvestareilla.

Omilla biiseillään Oku haluaa erityisesti luoda jatkumoa keikoilleen ja Retroperjantai-ohjelmalle. Sitä kautta hän tavoittaa myös uutta, nuorempaa yleisöä. Englanninkielisiä biisejä on todennäköisesti tulossa lisää, mutta näkökulma on Suomen maaperällä - ulkomaat tulevat kuvioihin, jos ovat tullakseen.

- Haluan biiseihin vierailijoita, jotka heittäytyvät juttuun ja ovat henkilökohtaisesti ihan ystävätasolla. On hankalaa, jos esiintyjällä ei ole intohimoa olla mukana.

Okulla ei ole sinänsä unelmaa biisivierailijoista, mutta yksi nimi nousee kuitenkin esille...

- Jos meistä tulee vielä hyviä ystäviä H.P. Baxxterin (Scooter) kanssa, niin olisihan se kova juttu!

Kuuntele YsäriBoi Spotifyssa: