Ville Tarhala
11:17 - 09.07.2018 / musiikki / Findance
Legendaarinen suomalaisbändi sai todellisen jättiyllätyksen Jysäri-festivaaleilla

Suomalainen dance-legenda Chorale esiintyi viime viikonloppuna Jysäri-festivaaleilla osana Oku Luukkaisen eurodance-spesiaalikeikkaa. (yläkuva Ville Tarhala)

Markus ja Susanna saivat keikan aikana todellisen jättiyllätyksen. Vuonna 2005 ilmestynyt Unimaailma-albumi sai nimittäin kultalevyn, joka jaettiin kaksikolle Retroperjantai-biisin esittämisen jälkeen.

- Kultalevy on aina sellanen unelmien saavutus ja kun se tulee 13 vuoden jälkeen, niin se tulee kyllä todellakin puskista. Hetkeksi oli ajatuksen jo unohtanut, mutta kun Univiidakko läheni miljoonan striimin rajaa, niin sitä alkoi ehkä toivoa, josko se tulisi omalle kohdalle joku päivä, Markus Ahola tuumii Findancen haastattelussa.


kuva: Teppo Kangas

Jysärin lisäksi Chorale oli osana Oku Luukkaisen spesiaalikeikkaa myös Oulun Summer Partyssa. Mukana menossa olivat myös Solid Base ja Mighty 44 sekä jäseniä yhtyeistä Portion Boys ja Pasi & Anssi.

- Spesiaalikeikoista jäi todella hyvä fiilis ja ennen kaikkea ryhmä, jolla teimme tämän oli uskomaton. Ryhmän henki ja tsemppi oli sanoin kuvaamaton ja varmasti välittyi myös yleisölle. Ehkä teemme tämän vielä uudestaan!, Markus tuumii Findancelle.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Chorale eurodance Jysäri Oku Luukkainen


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!